Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

De besloten psychedelische ceremonie

Met je zelf samengestelde groep de psychedelische ceremonie ondergaan kan een mooie ervaring zijn. Voordat je een reservering en plannen maakt voor jou en je vrienden, kennissen, collega’s, familie kan je het beste eerst controleren of er geen contra-indicaties zijn. Een overzicht van deze contra-indicaties kan worden gevonden op de pagina van de intake.

Jouw wensen kenbaar maken

Kies zelf met wie, waar en hoe je gezamenlijk een psychedelische ceremonie wilt beleven. Bij de besloten ceremonies is een hoop mogelijk. Triptherapie kan helpen met het organiseren van de ceremonie. Omdat er veel keuzes te maken zijn is het handig om alvast voor jezelf na te gaan wat de antwoorden zijn op de volgende vragen.

Wie?

Met hoeveel personen en met wie wil jij het avontuur aangaan. De meest ideale groepsgrootte bedraagt zes personen. Wij adviseren ten minste één begeleider per drie deelnemers.

Wat?

Wat voor psychedelica heeft de voorkeur? Wij kunnen een advies geven over bijvoorbeeld LSD, psilocybine, psiloflora of MDMA. Ook de dosering speelt een rol.

Waar?

Wil je gebruik maken van onze locatie in bijvoorbeeld Schiedam of kies je zelf om een huisje in de natuur te huren? Ook het gebruik van een eigen woning is mogelijk. Kies je voor een natuurlijke omgeving of maak dat niet uit?

Wanneer?

Onze locatie in Schiedam is beperkt beschikbaar wegens andere boekingen. Ook dienen we te kijken naar de beschikbaarheid van onze begeleiders. Geef bij interesse dan aan welke datum de voorkeur heeft.

Waarom?

Is er een specifieke reden om deel te nemen? Dient de ceremonie een therapeutisch of spiritueel karakter te hebben? Is het om ervaring op te doen of willen we creativiteit aanwakkeren? Wat de reden ook is, we zullen meedenken door de juiste voorbereiding te geven.

Contact

Neem contact met ons op en geef je wensen door. Maak gebruik van het contactformulier en laat ons je plannen weten.