Ego death

Een ego death is het verliezen van ego. Het verliezen van ego is eigenlijk het verliezen van de grens tussen jezelf en alles wat je niet bij jezelf hoort. De grenzen tussen het lichaam en het universum vervagen. De grenzen tussen wat jouw gedachten zijn en de wil van het universum of de schepper zijn er niet meer. Ego death gebeurd bij een triplevel 5 triptherapie sessie en heeft zijn voor- en nadelen. Het grote voordeel is de mogelijkheid van depressiebehandeling. De intensiteit van het niet kunnen sturen van gedachten kan als nadeel worden gezien. Met de juiste begeleiding kan het een zeer goede therapeutische trip worden.

Lees hier meer over de triplevels

Het universum en de geest zijn verbonden

Zonder ego meer waarheid

Mooie dingen gebeuren zonder ego. Wat zou er gebeuren als u uzelf kunt bekijken met alle kennis die u over uzelf hebt, terwijl u niet uzelf in bescherming neemt? Dus de keiharde waarheid terwijl het lijkt alsof het over een ander gaat? Het zal zeker confronterend zijn, maar ook bevrijdend als u door krijgt dat u uzelf niet hoeft te blokkeren om gelukkig te zijn.

Om het verlies van ego nog duidelijker te maken kunt u deze Youtube video bekijken.

Onze visie

Over twee weken gaan wij samen met een klant een triplevel 5 triptherapie sessie doen als depressiebehandeling. We hebben samen deze sterkte van de trip uitgekozen om op deze manier liefde voor het leven te ontwikkelen en depressie te overwinnen. Echter we doen meer dan alleen de psychedelische therapie te coachen. De weken vooraf de triptherapie gebruiken we om een gezonde leefstijl te ontwikkelen door voeding, supplementen en beweging te adviseren. Zo pakken we de depressiebehandeling holistisch aan en vergroten we de kans op een succesverhaal.

Recensies

Niet iedereen staat te popelen om een recensie te schrijven omdat het toch gevoelige informatie is. We hopen wel dat ook deze klant een recensie schrijft. We zullen in ieder geval een korte samenvatting geven over de uitwerking zonder de privacy in geding te brengen. Hieronder vindt u recensies van klanten die vrijuit een recensie hebben geschreven.

Lees hier de recensies van triptherapie-klanten

Iedereen is anders

Omdat iedereen anders is heeft ook iedereen een andere aanpak nodig. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.

1 reactie

mputten · 8 april 2019 op 14:09

Afgelopen zaterdag was het zover. Na 2-3 een aangepast dieet en een aantal supplementen die dagelijks ingenomen werden hebben we zaterdag een tripsessie gedaan. Hoewel het begin redelijk spannend was volgde het met een goede ontspanning waarbij er veel gevoel loskwam. In eerste instantie hadden we triplevel 5 in gedachte om te werken aan alles wat in het onderbewuste niet helemaal goed ging. Uiteindelijk is het een triplevel 3 a 4 geworden met goed resultaat.

Deze klant heeft toegezegd een recensie te plaatsen. Binnenkort dus meer informatie over de beleving van deze klant en wat het voor hem heeft betekend.

Lees hier de recensies van triptherapie-klanten

Gesloten voor reacties.