Meldingen
Alles wissen

Truffel therapie


marcel
Berichten: 610
Admin
Topic starter
(@marcel)
Tripcoach
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Truffel therapie

Truffel therapie is een begeleide magic truffel tripsessie met een therapeutische coach. Wij noemen het trip therapie met truffels. Wij verkiezen truffels omdat deze psilocybine bevatten, net zoals paddo’s. Magic truffels zijn in tegenstelling tot andere psychedelische middelen wel legaal in Nederland, terwijl het de best werkende psychedelica is tegen angst depressie en laag zelfbeeld.

Meer informatie

Wilt u weten u weten hoe wij u kunnen helpen met psychedelische truffeltherapie? Wij helpen op meerdere vlakken. De psychedelische truffeltrip coachen wij en we geven ook voeding en bewegingsadvies om het plaatje compleet te maken. Uw gezondheid op alle vlakken bepaalt de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons rekenen op de beste tripcoach voor uw situatie. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander plan nodig. Wij kunnen u van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld een gratis intake doen door het intakeformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Lees gerust alle informatie door die u kunt vinden op onze site.

Beantwoorden