ongevoelig voor pad...
 
Meldingen
Alles wissen

[Opgelost] ongevoelig voor paddo's?


lee
Berichten: 2
 lee
Topic starter
(@lee)
New Member
Deelgenomen: 3 jaren geleden

Dag, in de loop van 10 jaar heb ik ongeveer 5 x Dragon's Dynamite Truffels gebruikt - met grote tussenpozen en gister voor het eerst weer sinds 5 jaar.

Elke keer neem ik een heel doosje van 15 gram ( is toch een megadosis?) en doe dat zorgvuldig, na lang vasten, goed kauwend etc. Dan komt wel die pulserende kaleidoscopische visie op en ik voel me heerlijk onbekommerd en mijn lichaam voelt superelastisch. Ik kan buiten rondstappen zonder dat iemand iets vreemds aan me ziet.

Het duurt misschien 4 uur.

Leuke high, leuke effecten, meer niet.

Een keer nam ik 2 doosjes, maar meer dan een zwart leeg gat ervoer ik niet.

Ik gebruik antivirale middelen, ben verder in erg goede conditie en heb een gezond gewicht. Ik ben een vrouw, 1m64, dus niet erg groot.

Ik weet hoe verschillend we zijn - bijvoorbeeld, hetzelfde antivirale middel waar mijn toenmalige vriend van opknapte kostte mij bijna het leven toen mijn lever heel hevig reageerde en ik moest acuut stoppen.

Ik heb 2 x een paddokweekset gehad en beide keren mislukten - ik wilde paddo's ipv truffels gebruiken.

Beantwoorden
2 reacties
marcel
Berichten: 633
Admin
(@marcel)
Tripcoach
Deelgenomen: 3 jaren geleden

Er wegen heel wat factoren mee. Het gehalte psilocybine neemt geleidelijk af dus de leeftijd van de truffels speelt ook een rol. Tevens is er ook veel variatie in sterkte van truffels. Het blijft een natuurproduct.

Verder kan je ook te maken hebben met lichamelijke verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het verschil van de gevoeligheid van receptoren, opname, MAO enzymen en voeding die de opname kan tegen werken of juist versterken.

De thee die wij gebruiken en maken bevatten extra stoffen die de opname en effectiviteit verbeteren en soms gebruiken we bij de hele diepe trips 1mg psilocybine met kg lichaamsgewicht. In jouw geval zou dat 4 x 15 gram zakje truffels van dezelfde soort zijn. Dus 15 gram is geen megadosis in dat opzicht.

Mocht je begeleid willen trippen dan zorgen wij er voor dat we de juiste dosering gebruiken.

Beantwoorden
1 Beantwoorden
lee
 lee
(@lee)
Deelgenomen: 3 jaren geleden

New Member
Berichten: 2

@marcel

Dank 😊

Beantwoorden