cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Psychedelic guide

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
25 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 906
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Psychedelic guide

De Engelse term psychedelic guide refereert naar hetzelfde beroep als tripsitter. In het Nederlands wordt de term psychedelische gids niet zo veel gebruikt. Deze psychedelic guide heeft verschillende taken hebben zoals het verzorgen van evilige setting, helpen bij het kalmeren van angst of paniek, en ondersteuning bieden bij het omgaan met intense emoties of gedachten die tijdens de trip naar boven komen.

Daarnaast kan een psychedelic guide ook fungeren als een coach, die de persoon aanmoedigt om aan bepaalde thema's te werken of diepgaande inzichten te verkennen. Ze kunnen gesprekken voeren, vragen stellen en begeleide meditaties of ademhalingsoefeningen aanbieden om de persoon te helpen bij het verkennen van hun innerlijke wereld.

Ben jij op zoek naar een psychedelische gids met veel ervaring? Marcel heeft momenteel meer dan 1900 personen begeleid met psychedelische sessies. Janneke heeft al 150 personen begeleid én je kunt bij ons ook voor een geschoolde therapeut of psycholoog kiezen als jouw psychedelische begeleider.

Zie ook: Onze psychedelische begeleiders

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/12/5f2a76ec-c333-46f4-b60f-9fc84f2b36f3-150x150.png

Beantwoorden