Zoek
Sluit dit zoekvak.

Janneke

Tripsitter Janneke

Functie

Bij triptherapie verzorg ik het eerste contact. Aan de hand van de ingevulde intakeformulieren beoordeel ik of de gewenste sessie veilig doorgang kan vinden.

Na het boeken van een sessie zul je van mij een persoonlijk leefstijlplan ontvangen. Hierin zijn verschillende onderdelen verwerkt. Zoals een basis voedingsplan, het in balans brengen van hormonen en neurotransmitters, kijk- en luistertips ter inspiratie en vernieuwende inzichten.

Juist door net even iets verder te kijken, niet altijd te geven wat iemand verwacht, maar wel wat iemand vooruit kan helpen geeft het veel voldoening om bij triptherapie aan de slag te zijn.

Ook kan je mij regelmatig zien ter ondersteuning bij de groepsceremonies in de psychedelische loft in Schiedam. Begeleiding van individuele sessies zijn mogelijk in overleg.

Tevens fungeer ik als vertrouwenspersoon. Wanneer er iets voorvalt tijdens een sessie en het is lastig om er met de betreffende begeleider over te hebben, kun je hiervoor contact opnemen met mij via de onderstaande knop.

Janneke 3 -Janneke

Over mij

Het zorgen voor anderen zit in mijn bloed en doe ik al vanaf jongs af aan. Na de middelbare school ben ik de verzorging in gegaan. Om fysieke redenen heb ik dit vroegtijdig moeten stoppen. Maar het zorgen is nooit verdwenen. Na deze studie ben ik verdergegaan als Management Assistent. Inmiddels werk ik sinds 2011 als zzp-er en verhuur ik mijzelf als directiesecretaresse/ personal assistent.

Door een zeer bewogen leven, ben ik heel goed in staat aan te voelen en mee te leven met de gevoelens en trauma’s van anderen.

Na mijn scheiding in 2019, waarbij ik meer gaf dan goed was, heb toegelaten dat ik gekleineerd en uitgescholden werd en op het eind mentaal volledig aan de grond zat, heb ik de tijd genomen om te herstellen. Dit gaf mij de kans om een nieuwe versie van mijzelf neer te zetten. Deze kans heb ik met twee handen aangepakt. Wanneer er niets meer is en je de donkerste momenten kent, is er tijd en ruimte om op zoek te gaan naar het licht.

Na de tijd van herstel ben ik arbeids- en gezondheidspsychologie gaan studeren.

Dit was in zoverre interessant dat ik wist dat dit de start was van mijn nieuwe pad.

De huidige gezondheidszorg is er niet op gericht om mensen gezond te houden maar om ze beter te maken. Maar als iemand beter is, is dit een verloren klant. De westerse zorg hebben we absoluut nodig voor de acute zaken. Een gebroken been is immers niet te helen met preventieve zorg. Mijn doel is het bewust maken van mensen dat door onder andere gezonder te eten en meer te bewegen men veel welvaartsziektes kan verhelpen en een fitter leven kan leiden.

De combinatie van voeding en het psyche is een hele sterke. In 2022 heb ik de studie tot OERsterk leefstijlcoach succesvol afgerond. Hierin leerde ik van diverse artsen en therapeuten de basis voor een goede leefstijl. Door voeding, mindset, ontspanning en beweging in de juiste balans te krijgen kunnen veel mensen zichzelf een fittere en gezondere leefstijl aanmeten.

Samen gaan we kijken hoe we positieve en preventieve aanpassingen kunnen maken en dat hoef je niet alleen te doen.

Blijven ontwikkelen is voor mij erg belangrijk. Door meer kennis zal ik een nog stevigere basis krijgen om meer mensen te ondersteunen op hun pad naar een lichter leven. Daarom ben ik in 2023 gestart met de Bachelor Toegepaste psychologie – specialisatie Psychologie en gezondheid.

Tevens ben ik in het bezit van een reanimatie diploma BLS en AED.

Mijn eigen ervaring met psychedelica

Tijdens mijn trips heb ik meer bereikt dan in jaren bij diverse psychologen. Waar ik vooraf heel bang was voor het verlies van controle, bang zijn om de doos van Pandora te openen en niet te weten of dat wat eruit zou komen ik wel aan zou kunnen, verliepen de sessies soepel.

Daar waar ik normaal goed uit mijn woorden kom, er altijd een filter zit over de dingen die we zeggen, viel tijdens de sessies dit filter volledig weg. Ik heb aan kunnen gaan waar ik met andere therapieën niet bij kwam.

Het gaf mij rust door het kunnen helen van oude pijnen, vergeving van mijzelf en anderen, heldere inzichten met de juiste richting die bij mij past, het besef dat alles al in mij zit. Met meer liefde naar mijzelf en de mensen om mij heen kunnen kijken. Het waren de meest helende ervaringen ooit. Dit was wat ik nodig had en gun dit iedereen!

Psychedelische sessie met Janneke boeken

Janneke heeft een beperkt aantal plekken per maand beschikbaar voor individuele psychedelische sessies. Ze komt op locaties tot maximaal 45 minuten reistijd van haar woonplaats Vlaardingen en dit omvat bijvoorbeeld de volgende plaatsen of steden: Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Naaldwijk, Rotterdam, Schiedam , Zoetermeer

Tripsitter Vlaardingen