Psychedelische ther...
 
Meldingen
Alles wissen

Psychedelische therapie Noord Holland

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
470 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 740
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Psychedelische therapie Noord Holland

Bij Triptherapie.nl geloven we in de kracht van psychedelische ervaringen om mensen te helpen groeien, genezen en ontwikkelen. Onze toegewijde tripsitters zijn er om u te begeleiden op uw reis, of u nu op zoek bent naar therapeutische verlichting, spirituele groei of gewoon een unieke ervaring. Naast ervaren tripsitters hebben we ook therapeuten beschikbaar om je bij te staan tijdens jouw psychedelische sessie. Wij werken onder andere in Noord Holland op locatie, maar ook in alle andere provincies komen we op huisbezoek.

Professionele begeleiding tijdens de trip

Onze medewerkers zijn meer dan alleen maar begeleiders; ze zijn uw gidsen op deze bijzondere reis. Ze bieden niet alleen een veilige omgeving, maar denken ook mee over de intentie van de psychedelische trip. Of u nu worstelt met depressie, burn-out, sociale angst, verslavingen of PTSS, onze therapeuten hebben uitgebreide ervaring met verschillende therapeutische psychedelische trips en kunnen hun therapeutische kennis gebruiken wanneer dat nodig is. Bij Triptherapie werken we met een protocol waarbij we de voorbereiding en integratie als belangrijke onderdeel beschouwen.

Verschillende vormen van therapie

Wij werken met verschillende middelen. Klik op een afbeelding voor meer informatie over de desbetreffende vormen van psychedelische therapie.

 

 

Beantwoorden