Truffel therapie Le...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel therapie Leiden

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
523 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 740
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Truffel therapie in Leiden

Wij bieden een aan huis service aan als het gaat om de truffelsessies. Voor truffeltherapie in Leiden kan er dus gebruikt gemaakt worden van onze psychedelische dienstverlening die verder gaat dan alleen het aanbieden van tripstten.

Truffel sessie

Waarom een truffelsessie?

De werkzame stoffen van magische truffels kunnen een verlichtende reis bieden. Deze reis is niet alleen een ontdekkingstocht naar ons zelf, maar ook naar het ervaren van het mystieke in onszelf. Het moedigt ons aan om een liefdevolle verbinding met onszelf te maken, om onszelf te accepteren zoals we werkelijk zijn en om ons ego los te laten.

De magische truffelsessie kan een dieper inzicht kan bieden in ons innerlijke zelf, waardoor we van binnenuit kunnen genezen en stappen kunnen zetten naar zelfrealisatie. Door deze reis winnen we de kracht en moed om een transformerend en krachtig proces te starten, waardoor we de nodige veranderingen in ons leven kunnen aanbrengen. Of het nu gaat om meer zelfbewustzijn, het vinden van een doel, of het begrijpen van onszelf en de wereld om ons heen, De Magische Truffels stellen ons in staat om deze reis met hernieuwd enthousiasme, hoop en optimisme aan te gaan.

Waar in Leiden kan je terecht voor een Truffelsessie?

Iedereen die in Leiden woont zou gebruik kunnen maken van onze dienstverlening, mits het medisch verantwoord is. Zowel Linda als Marcel wonen dichtbij Leiden en kunnen bij jou op huisbezoek komen. Een andere optie is om zelf een accommodatie te huren in Leiden en dan komen we langs op de dag van de afspraak.

Meer info: Truffeltherapie | Marcel | Linda

Beantwoorden