Eerst MDMA of een t...
 
Meldingen
Alles wissen

Eerst MDMA of een truffel sessie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
43 Bekeken
bbeb86dc67b49c1ec4516cd666cf93f9?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@nicky)
New Member
Deelgenomen: 2 dagen geleden

Wat is een betere volgorde als ik een MDMA sessie en een truffelsessie wil doen? En hoeveel tijd tussen deze sessies is ideaal?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1335

@nicky 

Geplaatst door: @nicky

Wat is een betere volgorde als ik een MDMA sessie en een truffelsessie wil doen?

Wij kiezen vaak om eerst een MDMA sessie te doen en daarna een truffelsessie. Dit komt omdat MDMA sessie vaak wordt ingezet als een booster voor gesprekstherapie en kan helpen om angst te verminderen. Tevens is een MDMA sessie een goede manier om op een relatief comfortabele manier alvast kennis te maken met bewustzijnsveranderende middelen, wat de ervaring van de intensere truffelsessie kan vergemakkelijken.
 
De combinatie van MDMA en truffels kan ook nog over worden nagedacht. Deze combinatie heet de hippieflip en kan de therapeutische effecten van beide psychedelica versterken. Of hippieflipping of de volgorde van sessies ook voor jou geschikt is, hangt af van verschillende persoonlijke factoren. Vul bij voorkeur de intake in als je meer vragen hebt hierover.
 
Geplaatst door: @nicky

En hoeveel tijd tussen deze sessies is ideaal?

Bij het inplannen van meerdere psychedelische sessies heeft het onze voorkeur om minstens 4 weken tussen de sessies te laten, hierbij rekening houdend dat er maximaal 6 keer MDMA per jaar wordt gebruikt. Aan de andere kant is het voor de verwerking van intensieve ervaringen goed om twee maanden of langer tussen de sessies te laten. Over het algemeen kiest de gemiddelde klant om een periode van één tot twee maanden tussen psychedelische sessie te laten en in de tussentijd te werken aan doelstellingen.

 

 

Psilocybine therapie
Beantwoorden