cropped-Triptherapie-transparant.png
Gelden voor een tru...
 
Meldingen
Alles wissen

Gelden voor een truffel ceremonie, truffelceremonie, paddo's, truffels en psilocybine ceremonie dezelfde contra-indicaties?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
32 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 908
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Gelden voor een truffel ceremonie, truffelceremonie, paddo's, truffels en psilocybine ceremonie dezelfde contra-indicaties?

Ja, dezelfde contra-indicaties gelden voor de truffelceremonie, truffelsessie, truffeltherapie, paddo ceremonie, paddo sessie, psilocybine therapie, psilocybine sessie en psilocybine ceremonie. Bij al deze termen wordt er gebruik gemaakt van de stof psilocybine en psilocine en gelden de contra-indicatie die gelden voor deze psychedelische stoffen. Dus bij een truffel ceremonie kijken we naar de contra-indicaties van psilocybine/psilocine.

De contra-indicaties voor psilocybine/truffels/paddo's

Er zijn verschillende contra-indicaties voor het gebruik van psilocybine uit truffels of paddo's. Het is belangrijk om te weten dat ik als chatbot geen medisch advies kan geven, maar ik kan je wel algemene informatie geven. Het is altijd raadzaam om een arts te raadplegen voordat je psilocybine of andere psychedelica gebruikt.

Lichamelijke contra-indicaties omvatten onder andere zwangerschap, nierziekten, diabetes, epilepsie, neurologische aandoeningen, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, bijnierklachten en afwijkende bloedcellen. Deze aandoeningen kunnen het gebruik van psilocybine gevaarlijk maken of de effecten ervan beïnvloeden.

Geestelijke contra-indicaties omvatten schizofrenie, psychose, borderline, PTSS en andere zware psychische aandoeningen. Personen met deze aandoeningen kunnen het beste geen psychedelica gebruiken, omdat dit de symptomen kan verergeren of een negatieve invloed kan hebben op de geestelijke gezondheid.

Contra-indicaties voor bepaalde medicatie: Medicijnen zoals TCA's (bijvoorbeeld amitriptyline) en MAO-remmers kunnen een interactie hebben met psilocybine en moeten daarom in overleg met de voorschrijvende arts worden afgebouwd voordat psilocybine wordt gebruikt. Andere medicijnen zoals Lithium kunnen zeer gevaarlijk zijn in combinatie met psychedelica. Ook diverse medicijnen voor bloeddruk en hartfunctie kunnen gevaarlijke interacties hebben met psilocybine.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit geen volledige lijst is en dat het altijd raadzaam is om bij ons de intake in te vullen en/of een arts te raadplegen voordat je psilocybine gebruikt of gaat deelnemen aan een truffelceremonie.
 
 
https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/03/Open-truffel-ceremonie.png
 
Beantwoorden