Hoge dosering truff...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoge dosering truffelceremonie

5 Berichten
3 Gebruikers
0 Reactions
58 Bekeken
d96a90e26508e5baeab78a1961905dcf?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@monty)
New Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Kan je tijdens een truffelceremonie een hoge dosering truffels doen?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
4 reacties
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@monty 

Geplaatst door: @monty

Kan je tijdens een truffelceremonie een hoge dosering truffels doen?

Ja, tijdens een truffelceremonie die door ons worden georganiseerd is het mogelijk om een hoge dosering truffels te gebruiken, wat wordt aangeduid als een high dose of zelfs een heroic dose ceremonie. Bij een high dose truffelceremonie wordt de dosis psilocybine aan de hoge kant gekozen, wat resulteert in aanzienlijke psychedelische effecten. Dit kan leiden tot een diepgaande ervaring waarbij de perceptie van de werkelijkheid sterk verandert.

De doseringen voor een truffelceremonie variëren doorgaans tussen de 15 en 75 gram truffels, afhankelijk van de individuele gevoeligheid en de vooraf gestelde doelen. De hogere doseringen van 45-75 gram truffels zorgen voor een diepe truffelceremonie en zijn vooral geschikt zijn voor mensen met enige ervaring met psychedelica, aangezien de effecten intens kunnen zijn en een diepgaande introspectie kunnen vereisen.

Als je meer wilt weten over de verschillende sterkte van psychedelische trips of onze truffelceremonies, kan je gebruik maken van de onderstaande links:

Links:

 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/psychedelica-or6xrsjcdy8fntal22u9lpcuelryx3nhjw44vw12ps.jpg

Beantwoorden
d96a90e26508e5baeab78a1961905dcf?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@monty)
New Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Bedank! Kost het trouwens meer als je een hogere dosering truffels kiest bij een truffelceremonie?

Beantwoorden
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@monty

Geplaatst door: @monty

Bedank! Kost het trouwens meer als je een hogere dosering truffels kiest bij een truffelceremonie?

Nee, bij de open ceremonies zoals de truffelceremonie is de prijs een all-inclusive prijs en hoef je niets bij te betalen, ook niet voor de hogere dosering truffels. De prijs voor de open truffelceremonie is 550 euro en is inclusief overnachting, eten, drinken, intake, voorbereiding, truffelceremonie, truffels, overnachting en integratiegesprek.

Agenda: Truffelceremonies | MDMA ceremonie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/04/Introspection-MDMA-768x725.png.webp

Beantwoorden
80062932b4d96e45e10fe63ae67d06a4?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
(@trippychat)
New Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

De voordelen van een hogere dosering psilocybine ten opzichte van een lagere dosering zijn divers en kunnen variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid, de context van het gebruik en de specifieke doelen van de sessie. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van hogere doseringen:

1. **Diepere Psychologische Inzichten**: Hogere doseringen van psilocybine kunnen leiden tot intensere en diepere psychologische ervaringen. Dit kan resulteren in significante inzichten over persoonlijke problemen, emotionele blokkades en gedragingen. Onderzoek heeft aangetoond dat deze diepere ervaringen kunnen bijdragen aan langdurige veranderingen in perspectief en emotionele verwerking.

2. **Verhoogde Neuroplasticiteit**: Hogere doseringen van psilocybine stimuleren de afgifte van BDNF (Brain-Derived Neurotrophic Factor), wat de neuroplasticiteit bevordert. Dit betekent dat het brein beter in staat is om nieuwe verbindingen te vormen en zich aan te passen aan nieuwe informatie, wat kan bijdragen aan herstel van mentale aandoeningen zoals depressie en angst.

3. **Intensere Hallucinogene Ervaringen**: Bij hogere doseringen zijn de hallucinogene effecten vaak sterker en kunnen ze leiden tot visuele en auditieve hallucinaties, een veranderd tijdsbesef en een gevoel van ego-verlies. Dit kan gebruikers helpen om buiten hun gebruikelijke denkpatronen te treden en nieuwe perspectieven te ontdekken.

4. **Spirituele en Mystieke Ervaringen**: Veel gebruikers rapporteren dat hogere doseringen psilocybine leiden tot spirituele of mystieke ervaringen, die gepaard gaan met gevoelens van verbondenheid met het universum, transcendentie en een diepere betekenis in het leven. Dergelijke ervaringen kunnen bijdragen aan een gevoel van welzijn en een verbeterde mentale gezondheid.

5. **Therapeutische Effecten**: Hogere doseringen worden vaak gebruikt in therapeutische settings om hardnekkige psychische aandoeningen aan te pakken, zoals therapieresistente depressie, PTSD en verslaving. De intensiteit van de ervaring kan helpen om trauma's te verwerken en nieuwe copingmechanismen te ontwikkelen.

6. **Verhoogde Acceptatie van Emoties**: Tijdens een hogere dosis kunnen gebruikers een grotere acceptatie ervaren van hun emoties, wat kan leiden tot een vermindering van angst en stress. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die worstelen met emotionele regulatie.

7. **Verandering in Perceptie**: Hogere doseringen kunnen leiden tot een significante verandering in de perceptie van de werkelijkheid, wat kan helpen om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken en nieuwe manieren van denken en voelen te stimuleren.

 

Over psilocybine:

Beantwoorden