cropped-Triptherapie-transparant.png
Hoge dosering truff...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoge dosering truffels?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
17 Bekeken
0a29d70cba98de27d56582f0130f321c?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@jasju)
New Member
Deelgenomen: 4 weken geleden

Kan ik een hoge dosering truffels krijgen? De vorige keer dat ik zelf truffels probeerde heb ik 25 gram genomen. Ik had niets meer dan een energie boost en ik was hooguit wat meer emotioneel. Ik had voor de rest geen visuele effecten? Kan ik dan een hoge of heroische dosering psilocybine krijgen?

Waar ik aan wil werken is:

- zelfacceptatie, dingen die ik aan mezelf wil en kan veranderen ook daadwerkelijk doorzetten en de dingen van mezelf die ik niet kan veranderen/beïnvloeden accepteren
- aangeleerde patronen doorbreken, meer controle hebben over mijn destructieve gedachten/handelingen (laag zelfbeeld, prestatiedrang) en minder in mijn eigen hoofd leven
- beter leren omgaan met mijn emoties, het toelaten en het een plek geven
- leren begrijpen wat ik wil en wat mij motiveert
- meer kunnen richten op creativiteit en muzikale output

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
Marcel van der Putten
Berichten: 914
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Geplaatst door: @jasju

Kan ik een hoge dosering truffels krijgen? De vorige keer dat ik zelf truffels probeerde heb ik 25 gram genomen. Ik had niets meer dan een energie boost en ik was hooguit wat meer emotioneel. Ik had voor de rest geen visuele effecten? Kan ik dan een hoge of heroische dosering psilocybine krijgen?

We horen best vaak dat personen eerder truffels hebben geprobeerd en dat het dan niet zo heel sterk bleek te werken. De gevoeligheid voor psychedelica kan variëren van persoon tot persoon. Het kan zijn dat je een hogere dosering nodig hebt om de gewenste effecten te ervaren. We zullen rekening houden met de gevoeligheid van jouw lichaam voor psilocybine en we denken inderdaad dat je een factor 2 meer nodig hebt dan een gemiddeld persoon.

Verder kunnen we ook tips geven om de receptoren voor psilocybine en psilocine gevoeliger te maken, waardoor je een sterkere trip hebt. Dit zijn bijvoorbeeld supplementen of voeding die je kunt nemen in aanloop naar de truffelsessie. Door de hogere dosering truffels en de juiste voorbereiding komt het bij ons bijna nooit voor dat iemand geen effecten ervaart van de magische truffels.

Wat betreft je doelen, psychedelische therapie kan zeker helpen bij zelfacceptatie, het doorbreken van aangeleerde patronen, het omgaan met emoties en het ontdekken van je motivaties. Het kan ook je creativiteit en muzikale output stimuleren. Onze begeleiders kunnen je ondersteunen bij het verkennen van deze aspecten tijdens de sessie.

Als je geïnteresseerd bent in een hoge dosering truffels onder onze begeleiding met professionele tripsitters/therapeuten, raad ik je aan om de online intake in te vullen. Op basis van je antwoorden kunnen we je adviseren over de geschikte dosering en de beste aanpak voor jouw specifieke doelen.

Meer over: Psilocybine | Truffelsessie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/02/image.png

Beantwoorden