cropped-Triptherapie-transparant.png
Ik wil trippen in N...
 
Meldingen
Alles wissen

Ik wil trippen in Nederland, Waar kan ik terecht om een begeleide ceremonie te ervaren onder goede begeleiding in een yurt of in de natuur?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
28 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 916
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Ik wil trippen in Nederland, waar kan ik terecht om een begeleide ceremonie te ervaren onder goede begeleiding in een yurt of in de natuur?
 
Bij Triptherapie bieden we begeleide psychedelische ceremonies aan op verschillende locaties in Nederland. We hebben een speciale locatie in Dronten, genaamd Yügen Forest, waar we ceremonies organiseren in een prachtige natuurlijke omgeving. In Yügen Forest kunne we een yurt gebruik maken. De yurt biedt een intieme en veilige setting voor de psychedelische ervaring.

Tijdens de ceremonie word je begeleid door ervaren tripbegeleiders die zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving. Ze hebben ruime ervaring met psychedelica en kunnen je helpen om het meeste uit je ervaring te halen. Ze zijn er om je te begeleiden, te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Als je liever op een andere locatie wilt trippen, bijvoorbeeld in de natuur of in een yurt op een andere plek, kunnen we ook op maat gemaakte ceremonies organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je wensen kenbaar te maken.

 
https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/07/ceremonie-dronten-1536x1024.jpeg
Beantwoorden