Over Yügen Forest

Yūgen Forest is werkelijk adembenemend en een regeneratieve toevluchtsoord gelegen in het noorden van Flevoland, vlakbij de prachtige stad Dronten. Deze plek is een idyllisch toevluchtsoord dat wordt omringd door weelderige, groene bossen en rustige meren die een gevoel van rust en sereniteit bieden. Yūgen Forest is een ideale plek om te verbinden met de natuur. Met zijn ongerepte bossen, prachtige uitzichten op het meer en eindeloze mogelijkheden voor verkenning, biedt Yūgen Forest je de ultieme ervaring van ontspanning, verjonging en vernieuwing. Het is een zeer geschikte locatie om met behulp van magische truffels op zoek te gaan naar de essentie van het zijn.

psychedelic ceremony Yugen

Adres en navigatie

Yügen Forest is gelegen in Dronten, een gemeente in de provincie Flevoland in Nederland. Het adres is:

Vossemeerdijk 6
8251 PN
Dronten

Deze locatie is te bereiken via de N306 vanuit Dronten en via de N305 vanuit Harderwijk. Eenmaal aangekomen op de het terrein, kun je een parkeerplaats vinden bij de ingang van het bos.

Volg de borden naar ‘Het Slot’ om het pad naar Slot Roggebot te volgen. Je zal hierbij langs de kas en moestuin het markante slot vinden.

Slot Roggebot

Voor de truffel ceremonies die we organiseren op Yügen Forest maken we gebruik van Slot Roggebot. Het Slot is zeer geschikt voor psychedelische ceremonies en biedt voldoende ruimte voor groepen.

Truffel ceremonie Dronten

Slot Roggebot als centrum

Slot Roggebot is gemaakt met meer dan 70% gerecyclede materialen waaronder balken die meer dan 500 jaar oud zijn. De muren zijn van stro en leem en het water wordt afgevoerd naar een Helofyten filter, waar de planten het zuiveren en het weer terug komt op het landgoed.

Het Slot is het centrum en de eye-catcher van het landgoed Yügen Forest. Op deze locatie is de kans groot dat je je thuis zal voelen.

Op de begane grond vind je de knusse woonkamer met open haard en een grote professionele keuken. De ceremonie-ruimte is gelegen in de torenzaal.

De torenzaal

Op de 1e verdieping van Slot Roggebot vind je de prachtige Torenzaal. Het hoge schuine dak met natuurlijke licht koepel geeft deze ruimte zijn unieke karakter. Het licht verandert gedurende dag en geeft een speels effect en warme uitstraling.

Torenzaal -Yügen Forest Dronten
ceremonie dronten -Yügen Forest Dronten

Volledig verzorgd arrangement

Dinner Yugen -Yügen Forest Dronten

Bij de truffel ceremonies voor groepen hanteren we een all-in prijs voor de ceremonie, overnachting, eten en drinken..

Op deze locatie verzorgt de chef van het landgoed de maaltijden waaraan veel aandacht wordt besteed. De Libanese chef Garo combineert zijn Armeense en Italiaans roots in zijn voornamelijk vegetarische gerechten. De maaltijden bevatten veel kleur en smaak. Er wordt zo veel mogelijk met ingrediënten van het landgoed gewerkt, welke met liefde en zorg geteeld door onze regeneratieve boer Rick en zijn team. Samen met de chefkok werken en oogsten ze met de seizoenen. Op verzoek kunnen we rekening houden met diverse dieetwensen.

In het slot zijn meerdere slaapplekken die we creëren in zowel de ceremonieruimte als andere gedeelten van het slot. Voor diegenen die een eigen tent willen opzetten om in te overnachten is er voldoende ruimte.

Dinner 2 Yugen -Yügen Forest Dronten
Yugen vuurhaard -Yügen Forest Dronten
Yugen raam -Yügen Forest Dronten
Yugen badkamer -Yügen Forest Dronten
douches yugen

Agenda truffel ceremonies Yügen Forest

Voor het boeken van een truffel ceremonie op deze locatie kunt u gebruik maken van ons reserveringssysteem. Voor deze locatie in Dronten hanteren wij een starttijd van 12:00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

Wij zijn klaar om je om 12:00 uur te ontvangen. Je hebt tot 13:00 uur de tijd om rond te kijken op het terrein.

Om 13:00 uur starten we met de ceremonie en we beginnen met de eerste optionele toevoeging; Cacao.

Een voorstelronde waarbij we delen wie we zijn.

Zodra de effecten van de cacao beginnen te werken nemen we heel even de tijd om aan te voelen of de verwachtingen en intenties passen bij de dag.

Optioneel is de toevoeging van Blauwe Lotus of Passiebloem. We serveren deze thee voor diegenen die de extra effecten kunnen hebben en verwelkomen.

Net voor de inname van de magische truffels delen we in het kort de belangrijkste doelen voor de dag.

De echte magie begint na de inname van de magische truffels. We bieden tijdens de ceremonies een tweede inname aan na 45 tot 60 minuten na de eerste inname.

Na het aanbieden van de booster hanteren we een periode waarbij er alleen gesproken dient te worden bij noodzaak. Tijdens deze fase gaan we over op de lange introspectie.

Tijdens de coming down wordt er opgemerkt dat de sterkste effecten van de trip reeds voorbij zijn. Wij staan voor je klaar om te voorzien in behoefte (gesprek/eten/drinken).

Voor diegenen die trek hebben gekregen staat er een gezond en smakelijke maaltijd klaar. Afhankelijk van de groep wordt vroeg of laat gegeten.

Na het eten is er ruimte voor het bespreken van de ceremonie in groepsverband of met één van de begeleiders.

Voor degenen die opgehaald wensen te worden kan dat vanaf 22:30. Wij sluiten de ceremonie om 23:00 uur zodat diegenen die blijven overnachten kunnen gaan slapen.

De ochtend na de ceremonie wordt er een ontbijt aangeboden en is er nog ruimte voor een nagesprek. Voor diegenen die meer tijd nodig hebben kunnen ook later telefonisch nabespreken.

Psilocybine ceremonie

Yügen Forest Dronten
675 Max. 8 deelnemers
  • Geen beschikbaarheid
Dronten