LSD methode
 
Meldingen
Alles wissen

LSD methode

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
45 Bekeken
549819cc4dea5281b1ebea99191e23e7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 23
 SERT
Topic starter
(@sert)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Welke methode of therapie-vorm werk goed bij LSD sessies?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@sert 

Geplaatst door: @sert

Welke methode of therapie-vorm werk goed bij LSD sessies?

LSD therapie kan effectief zijn voor verschillende psychische aandoeningen en kan worden toegepast in verschillende therapeutische contexten. De meest voorkomende methoden en therapievormen die goed werken in combinatie met LSD-sessies zijn:

Gesprekstherapie: LSD-therapie wordt vaak gecombineerd met gesprekstherapie, waarbij de therapeut de cliënt begeleidt in het verkennen van hun gedachten, gevoelens en ervaringen tijdens de sessie. Dit kan helpen om diepere inzichten te verkrijgen en emotionele blokkades te doorbreken.

Integratieve therapie: Deze benadering combineert verschillende therapeutische technieken en methoden, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness en somatische therapieën. Het doel is om de cliënt te helpen bij het integreren van de ervaringen die ze tijdens de LSD-sessie hebben opgedaan in hun dagelijks leven.

Diepe introspectie: De beste methode om een goede resultaten te behalen tijdens een LSD-sessie is om een introspectieve reis te maken. In plaats van bewust werken aan thema's, zal tijdens een introspectieve reis er geen directe sturing meer zijn. Dit zorgt ervoor dat inzichten en oplossingen uit onverwachte hoeken kunnen komen.

Meer info:

Beantwoorden