MDMA therapie Leide...
 
Meldingen
Alles wissen

MDMA therapie Leiden

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
35 Bekeken
840f29d61d18dc2f07fb770edf5bd8f8?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@leidenaar)
Active Member
Deelgenomen: 4 weken geleden

Hoe kom ik in aanmerking voor MDMA therapie in Leiden?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@leidenaar 

Geplaatst door: @leidenaar

Hoe kom ik in aanmerking voor MDMA therapie in Leiden?

Om via Triptherapie in aanmerking te komen voor MDMA therapie in Leiden, is het belangrijk om een aantal stappen te doorlopen. Dit is belangrijk om te beoordelen of een MDMA sessie doorgaan kan vinden.

Hier zijn de stappen die je kunt volgen om in aanmerking te komen voor MDMA therapie:

1. Intakeformulier invullen: Begin met het invullen van het intakeformulier op de website van Triptherapie. Dit formulier helpt de therapeuten om een beter beeld te krijgen van jouw situatie en de specifieke behoeften die je hebt. Het is belangrijk om eerlijk en volledig te zijn in je antwoorden.

2. Beoordeling van contra-indicaties: Na het indienen van je intakeformulier zal er een beoordeling plaatsvinden om te controleren op eventuele contra-indicaties. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar je medische geschiedenis, huidige medicatie (zoals Venlafaxine) en andere relevante factoren die van invloed kunnen zijn toelaatbaarheid van de therapie.

3. Overleg met een arts: Indien wij potentiele problemen opsporen in de ingevulde intake vragen wij je om in overleg te gaan met je behandelend arts, vooral als je momenteel medicatie gebruikt. Je arts kan je begeleiden bij het afbouwen van medicatie indien nodig en kan ook adviseren over de geschiktheid van MDMA therapie voor jouw specifieke situatie. Wij helpen je om met de juiste informatie het gesprek aan te gaan met jouw arts.

4. Kies een therapeut: Op de website van Triptherapie kun je meer informatie vinden over de therapeuten die MDMA sessies aanbieden. Het is belangrijk om een therapeut te kiezen die goed bij jou past en die ervaring heeft met het begeleiden van MDMA therapie. Zo zijn Marcel, Reineke en Sascha beschikbaar voor sessies in Leiden.

5. Reserveren van een sessie: Zodra je goedkeuring hebt gekregen en er geen contra-indicaties zijn, kun je een sessie reserveren.
 
 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2024/05/3fe8b4ef-68d7-4a95-9f1e-308874210ee1-768x432.png
Beantwoorden