Paddo druppels micr...
 
Meldingen
Alles wissen

Paddo druppels microdosing mogelijk?

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Reactions
36 Bekeken
0e1251470b7345e81d21bdfa166d2646?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@padje)
Active Member
Deelgenomen: 1 week geleden

Is het microdoseren met paddo druppels mogelijk?

Beantwoorden
2 reacties
2 reacties
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1311

@padje 

Geplaatst door: @padje

Is het microdoseren met paddo druppels mogelijk?

Ja, het is mogelijk om te microdoseren met de zogenoemde paddodruppels of truffeldruppels. Om effectief te kunnen microdoseren dien je te achterhalen wat de hoeveelheid werkzame stof is per druppel. De meeste mensen gebruiken tijdens microdosing zo'n 1 mg psilocybine op de dag dat ze een microdosering innemen.

Let op: het bezitten, verkopen of verhandelen van psilocybine-houdende producten, waaronder paddodruppels, is strafbaar volgens de Opiumwet. Een legaal alternatief is het gebruiken van magische truffels. Hierbij geldt dat sterke verse truffels ongeveer 1mg psilocybine per gram bevat.

Als je overweegt om te microdoseren kan je dit ook doen onder begeleiding van expert. Bij Triptherapie bieden we ondersteuning en begeleiding aan mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. We raden aan om eerst een intake te doen om te bespreken wat het beste past bij jouw situatie en om de mogelijke risico's en voordelen te begrijpen.

 

 

Beantwoorden
3845455d2421e0ce5fce128c63466baa?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
(@druppelaar)
Deelgenomen: 3 dagen geleden

New Member
Berichten: 2

@marcel 

Het microdoseren van paddodruppels wint aan populariteit onder de jongeren in Amsterdam. De milde hallucinogene effecten van deze illegale substantie dragen bij aan een verbeterde stemming, verhoogde energie en creativiteit. "Het voelt een beetje alsof je dronken bent, maar de volgende dag heb je totaal geen kater," aldus een druppelaar.

Paddodruppels zijn samengesteld uit een mix van psilocybine-extract en 4-aco-DMT, en hebben een aardse smaak. Ze werken het meest effectief wanneer ze op een lege maag worden ingenomen. Het is een microdosing wanneer men ongeveer een tiende van een normale dosering gebruikt, net onder de drempelwaarde. Dit resulteert in sub-perceptuele effecten.

Om de juiste hoeveelheid voor microdosering te bereiken, nemen gebruikers doorgaans twee tot drie paddodruppels. De eerste effecten zijn voelbaar tussen de 30 en 75 minuten na inname, met een werkingsduur van ongeveer vier uur.

Beantwoorden