Privé truffelceremo...
 
Meldingen
Alles wissen

Privé truffelceremonie in Amsterdam

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
56 Bekeken
592e86f678b65600bb12dd25085688dc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 10
 TRU
Topic starter
(@tru)
Eminent Member
Deelgenomen: 3 weken geleden

Komen jullie ook voor een privé truffelceremonie met 4 personen naar Amsterdam? Waar moet ik dan mee rekening houden?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1311

@tru 

Geplaatst door: @tru

Komen jullie ook voor een privé truffelceremonie met 4 personen naar Amsterdam? Waar moet ik dan mee rekening houden?

Ja, wij bieden de mogelijkheid voor een privé truffelceremonie op locatie, inclusief Amsterdam. Zo'n privé truffelceremonie kan met 4 personen. Dit is ideaal voor een intieme en persoonlijke ervaring met vrienden of belenden. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

U kunt de truffelceremonie laten plaatsvinden in uw eigen woning, een hotel, of een gehuurde Airbnb. Het is belangrijk dat de locatie comfortabel en rustig is, zodat alle deelnemers zich op hun gemak voelen. Zorg ervoor dat de ruimte voldoende privacy biedt en geschikt is voor een ceremonie. Verder is het aangeraden om te kunnen liggen tijdens de piekfase van de ceremonie, zorg dus voor voldoende ligplekken met hoofdkussens en dekens.

Voorafgaand aan de ceremonie is het noodzakelijk dat iedere deelnemer het intakeformulier invult. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in de doelen van de deelnemers en eventuele medische of psychische aandoeningen. Op basis van deze informatie kunnen wij een advies geven over de juiste dosering en het type psychedelica dat het beste aansluit bij uw wensen.

Bij een privé ceremonie zorgen wij voor ervaren begeleiding. Wij hanteren een ratio van minimaal één begeleider per vier deelnemers. Dit garandeert dat elke deelnemer de aandacht en ondersteuning krijgt die nodig is tijdens de ceremonie.

De dosering van de truffels kan variëren tussen de 15 en 75 gram, afhankelijk van de ervaring en wensen van de deelnemers. Dit wordt afgestemd tijdens de intake. Het is belangrijk om te weten dat de ervaring voor iedereen anders kan zijn en dat de begeleiding helpt om deze ervaring goed te laten verlopen.

Ga naar: Intake invullen | Info over psilocybine | Privé truffel ceremonie

 

Beantwoorden