Psychedelica sessie...
 
Meldingen
Alles wissen

Psychedelica sessie met truffels

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
70 Bekeken
Berichten: 3
Topic starter
(@psychedelicasessie)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Waarom doen de meeste mensen in Nederland een psychedelica sessie met truffels, en niet met LSD of MDMA?

Beantwoorden
1 reactie
Marcel van der Putten
Berichten: 1031
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Geplaatst door: @psychedelicasessie

Waarom doen de meeste mensen in Nederland een psychedelica sessie met truffels, en niet met LSD of MDMA?

Het gebruik van psychedelica kan verschillende doeleinden hebben, en de keuze voor een bepaalde psychedelische stof hangt af van de individuele behoeften en doelen van de persoon in kwestie. In Nederland worden truffels vaak gebruikt tijdens psychedelische sessies omdat ze legaal te gebruiken zijn. Truffels bevatten psilocybine, dezelfde werkzame stof als paddo's. Psilocybine staat nu bekend om de positieve uitkomsten tijdens wetenschappelijke onderzoeken naar bijvoorbeeld de effectiviteit bij het behandelen van depressie.

LSD en MDMA zijn ook populaire psychedelica, maar ze zijn in Nederland illegaal. Hoewel we in Nederland kunnen werken met legale analogen en toch LSD- en MDMA sessies kunnen doen, denken veel mensen dat het niet mogelijk is. Verder wordt er vaker voor psilocybine gekozen dan voor LSD omdat psilocybine effectiever lijkt te zijn én de sessies duren iets korter, wat zorgt voor een betere betaalbaarheid.

Voor MDMA en de MDMA analogen geldt dat ze gevaarlijker zijn in combinatie met medicatie dan psilocybine en dat mede hierdoor mensen eerder kiezen voor het 'natuurlijke' psilocybine in de vorm van magische truffels.

Meer over: Truffelsessie | Psilocybine | MDMA sessie | LSD sessie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/LSD-sessie-therapie.jpg.webp

Beantwoorden