Truffel ceremonie b...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel ceremonie bij angstklachten

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
34 Bekeken
d3789d487268ceaf99a2f1c4e2e5d3fc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 8
Topic starter
(@hippy)
Eminent Member
Deelgenomen: 7 dagen geleden

Wat is er voor iemand met angstklachten belangrijk tijdens de voorbereiding als diegene wilt deelnemen aan een truffel ceremonie?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@hippy 

Geplaatst door: @hippy

Wat is er voor iemand met angstklachten belangrijk tijdens de voorbereiding als diegene wilt deelnemen aan een truffel ceremonie?

Voor iemand met angstklachten is een zorgvuldige voorbereiding cruciaal voordat men deelneemt aan een truffel ceremonie. De voorbereiding kan helpen om de ervaring veiliger en effectiever te maken en de angst kan afnemen al voordat de psychedelische sessie of truffel ceremonie zelf wordt gedaan. Dit zijn zaken voor de voorbereiding die kunnen helpen om te werken aan de angstklachten.

Intake en screening: Het invullen van een intakeformulier is een belangrijke eerste stap. Dit formulier helpt ons om een goed beeld te krijgen van je medische en psychologische achtergrond, evenals je huidige medicijngebruik. Op basis van deze informatie kan worden beoordeeld of een truffelceremonie geschikt voor je is en of er extra voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Dit proces is bedoeld om een veilige en gestructureerde omgeving te waarborgen. Tevens gebruiken we intake en neurotransmittertest om te adviseren wat voor voorbereiding goed zal zijn.

Persoonlijk advies: Na de intake ontvang je persoonlijke adviezen die zijn afgestemd op jouw situatie en doelstellingen. Dit kan onder andere voedingsadvies omvatten, dat gericht is op het verbeteren van je neurochemie. Goede voeding kan helpen om angst te verminderen en je algehele welzijn te bevorderen.

Supplementen: Het gebruik van bepaalde supplementen kan ook worden aanbevolen om de neurochemie te verbeteren. Dit kan bijdragen aan een positievere ervaring tijdens de ceremonie en kan helpen om angstgevoelens te verminderen. Het komt vaak voor dat bij personen met angstklachten het gehalte glutamaat t.o.v. GABA te hoog is. Door een betere balans in neurotransmitters is de kans op een negatieve psychedelische kleiner.

Zie ook: Glutamaat en een bad trip

Mentale voorbereiding: Het is belangrijk om je mentaal voor te bereiden op de ceremonie. Dit kan inhouden dat je leert wat psilocybine kan doen en dat je technieken leert om met eventuele angst of spanning om te gaan. Video- en leessuggesties die wij geven kunnen hierbij helpen, evenals kleine opdrachten die je voorbereiden op de sessie.

Vertrouwen in de begeleiding: Het is erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de begeleider van de ceremonie. Het is mogelijk om voor de ceremonie al telefonisch contact op te nemen om elkaar alvast te leren kennen en te wennen aan de stem.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/bad-trips-q88ts82adexe8fbpkzytqgjpuf1lefb4vr8vqjycqo.png

Beantwoorden