Truffelceremonie vo...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelceremonie voor vrouwen

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
32 Bekeken
592e86f678b65600bb12dd25085688dc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 10
 TRU
Topic starter
(@tru)
Eminent Member
Deelgenomen: 3 weken geleden

Zijn er ook speciale truffelceremonies die alleen voor vrouwen toegankelijk zijn?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1311

@tru 

Geplaatst door: @tru

Zijn er ook speciale truffelceremonies die alleen voor vrouwen toegankelijk zijn?

Bij Triptherapie hebben we momenteel geen truffelceremonies die voor maar één gender toegankelijk zijn, maar we denken er wel over na om dit te gaan introduceren. Een truffelceremonie werkt namelijk beter als er minder angst en meer overgave is aan het middel psilocybine. Voor sommige vrouwen met trauma die te maken hebben met mannen, kan het makkelijker zijn om met alleen vrouwen een ceremonie bij te wonen. Aan de andere kant, kan de blootstelling aan mannen ook een positief effect hebben tijdens een goede truffelceremonie, het kan namelijk vertrouwen in de hand werken als angst niet de overhand heeft.

Nogmaals, we denken eraan om woman-only truffelceremonies te organiseren, maar dit zal op zijn vroegst pas in 2025 zijn. Voor die tijd kan je overwegen om een privé sessie te boeken, waarbij je eventueel zelf andere vrouwen uitnodigt zodat je zelf een vrouwengroep samenstelt. Dit laatste gebeurd namelijk vaker.

Meer info

 

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/elementor/thumbs/psilocybine-onder-begeleiding-ql8pq9d8qi7yzzl2dyxkt2c7sf65fjyko6dlg79j40.png

 

Beantwoorden