Wat is er bij een t...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is er bij een truffelceremonie inbegrepen?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
22 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1031
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Welke zaken is er bij een truffelceremonie inbegrepen?

Bij een truffel ceremonie bij Triptherapie zijn verschillende zaken inbegrepen. Hieronder vind je een overzicht:

- Screening op veiligheid op basis van de intake: Voordat de ceremonie plaatsvindt, wordt er een intakeformulier ingevuld waarin je informatie geeft over je medische en psychische achtergrond. Op basis hiervan wordt er gekeken of er contra-indicaties zijn voor het gebruik van psychedelica.

- Voedingsadvies ter voorbereiding van de truffel ceremonie: Je krijgt advies over welke voeding je het beste kunt vermijden of juist kunt eten in de dagen voorafgaand aan de ceremonie. Dit kan helpen om de ervaring te optimaliseren.

- Supplementenadvies om de neurochemie te verbeteren: Je krijgt advies over welke supplementen je kunt nemen om je neurochemie te verbeteren en zo de ervaring te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld helpen om angst of onzekerheid te verminderen.

- Video- en leessuggesties die tot leven kunnen komen tijdens de sessie: Je ontvangt video's en/of leessuggesties die je kunt bekijken of lezen in de week voorafgaand aan de ceremonie. Deze suggesties zijn gerelateerd aan het thema van de ceremonie en kunnen helpen om je mentaal voor te bereiden.

- Kleine opdrachten die kunnen helpen voorbereiden op de sessie: Je krijgt kleine opdrachten die je kunt uitvoeren om je voor te bereiden op de ceremonie. Deze opdrachten kunnen helpen om je intentie te bepalen en je mindset te versterken.

- Tijd om kennis te maken en tot rust te komen: Bij aanvang van de ceremonie is er tijd om kennis te maken met de begeleiders en de andere deelnemers. Ook is er tijd om tot rust te komen voordat de ceremonie begint.

- Een groepsthema: Elke ceremonie heeft een groepsthema dat kan helpen om doelen te stellen en de ervaring te verdiepen. Dit thema kan vrij geïnterpreteerd worden en geeft een extra dimensie aan de psychedelische ceremonie.

- Kleine groepen: Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Dit zorgt voor een intieme sfeer en geeft ruimte voor persoonlijke aandacht en interactie met de andere deelnemers.

- Ruimte voor jezelf nemen: Tijdens de ceremonie is er ook ruimte om jezelf tijdelijk terug te trekken in aparte cabines als je behoefte hebt aan privacy of introspectie.

- Ervaren begeleiding: Er is altijd minimaal één begeleider aanwezig per vier deelnemers. De begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van psychedelische sessies en zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.

- Eten en drinken: Tijdens de ceremonie is eten en drinken inbegrepen. Het eten is overwegend gezond en er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

- Overnachting (optioneel): Bij de meeste truffel ceremonies is een overnachting inbegrepen, maar dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om na de ceremonie naar huis te gaan.

- Tips voor na de sessie: Na de ceremonie ontvang je per e-mail tips en suggesties om de ervaring te integreren in je dagelijks leven.

- Integratiegesprek: Een aantal dagen na de ceremonie is er de mogelijkheid voor een integratiegesprek. Dit gesprek helpt je om de ervaring te verwerken en de inzichten te integreren in je leven.

 

Meer info: Truffelceremonies

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/passiebloem.jpg.webp

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden