cropped-Triptherapie-transparant.png
Wat is het stappenp...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is het stappenplan van een truffelceremonie?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
28 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 908
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wat is het stappenplan van een truffelceremonie?

Het stappenplan van een truffelceremonie kan als volgt verlopen:

1. Intake: Vul de online intake in waarin je je doelen, achtergrond en eventuele medische of psychische aandoeningen kunt aangeven. Op basis van deze informatie krijg je een advies voor een psychedelicum en dosering.

2. Reservering: Plan een datum voor de truffelceremonie via het reserveringssysteem. Je kunt kiezen of je de ceremonie op je eigen locatie wilt doen of op de locatie in Schiedam. Ook kun je kiezen of je de ceremonie individueel wilt doen of met een zelf samengestelde groep. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een open groepssessie.

3. Voorbereiding: Na het reserveren krijg je een persoonlijk advies ter voorbereiding op de truffelceremonie. Hierin staan tips over voeding, beweging, slaap en neurochemie om de beste resultaten te behalen. Ook krijg je kijk-, lees- en luistertips om je mentaal voor te bereiden op de ceremonie.

4. Truffelceremonie: Op de dag van de truffelceremonie word je begeleid door onze ervaren begeleiders/therapeuten. De tripbegeleider zorgt voor een veilige en comfortabele setting waarbij gebruik wordt gemaakt van aromatherapie, kleurentherapie en muziek om de ervaring te optimaliseren. Bij onze truffelceremonies wordt je voorzien van gezond eten na de ceremonie en kan je zonder meerprijs overnachten.

5. Nabespreking: Na de truffelceremonie is er ruimte om de trip te bespreken. Er ook nog een extra een mogelijkheid, enkele dagen na de ceremonie, om telefonisch de beleving door te nemen.
 
Meer informatie: Truffelceremonie
https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/03/Open-truffel-ceremonie.png
Beantwoorden