cropped-Triptherapie-transparant.png
Wat is psiloayahuas...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is psiloayahuasca?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
56 Bekeken
0790c47e4f035c5fc3d58693b1d74ce1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@michaella)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Wat is psiloayahuasca?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 956

@michaella 

Geplaatst door: @michaella

Wat is psiloayahuasca?

Als psiloayahuasca geen foutief gespelde psilohuasca is, dan is psiloayahuasca een mengsel van psilocybine en ayahuasca en psilocybine. In dit mengsel zit dan onder andere de MAO-remmer Banisteriopsis caapi, DMT uit Mimosa hostilis, Psychotria viridis of Acacia confusa, en psilocybine uit paddo's of truffels.

Volgens ons wordt psilocybine niet vaak gecombineerd met ayahuasca (met DMT). Wat wel steeds vaker voorkomt, vooral na het verbod op ayahuasca met DMT, is psilohuasca. Psilohuasca is een mengsel van Banisteriopsis caapi en psilocybine. Hoewel je voor de effecten van psilocybine geen MAO remmer nodig hebt zoals de Banisteriopsis caapi, wordt het dus wel steeds vaker gecombineerd. Dit word t gedaan omdat je dan met minder psilocybine een sterkere trip kunt hebben. Een andere reden is omdat het nabootsen van de ayahuasca effecten (en ongemakken) er een groep klanten kan worden bediend die zoeken naar een legale soortgelijke ervaring als de illegale ayahuasca ceremonies.

Het nadeel van psilohuasca is dat je door de toevoeging van de caapi plant meer kans krijgt op lichamelijke ongemakken tijdens de trip. Je vergoot de kans op overgeven, diarree en psychologische ontregelingen. Verder zijn er ook veel meer contra-indicaties t.o.v. psilocybine-gebruik als je kiest voor psilohuasca.

De betere en veiligere alternatieven van psilohuasca zijn psiloflora of gewoon houden bij psilocybine en desnoods meer psilocybine nemen om net zo'n sterke ervaring te krijgen als bij psilohuasca. Lees meer over deze onderwerpen via de links:

Links: Ayhauasca | Psilohuasca | Psiloflora | psilocybine | DMT

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/DMT.png

Beantwoorden