Welke therapieën me...
 
Meldingen
Alles wissen

Welke therapieën met psychedelica bieden jullie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
63 Bekeken
ab29297082c0ad1d47854b267e7f801e?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@psychedelica)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Met welke psychedelica doen jullie de therapie? Bijvoorbeeld LSD, ayahuasca of ibogaïne?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1065

@psychedelica 

Geplaatst door: @psychedelica

Met welke psychedelica doen jullie de therapie?

Bij Triptherapie maken we alleen gebruik van legale psychedelische stoffen. Daarom maken we geen direct gebruik van psilocybine, DMT, ayahuasca, LSD of MDMA, deze stoffen staan namelijk op de verboden lijst (opiumwet). Om toch dit soort therapeutische psychedelische sessies aan te kunnen bieden gebruiken we alternatieven die dezelfde stoffen bevatten of stoffen die betreffende de werking en therapeutisch potentieel hetzelfde of zelfs beter werken.

Voor psilocybine sessies maken we gebruik van magic truffels, voor MDMA sessies gebruiken we legale MDMA-analogen en voor LSD sessies gebruiken we legale LSD-analogen. Deze analogen hebben dezelfde werking als de originele stoffen, maar voldoen aan de huidige wetgeving. DMT therapie kunnen we niet aanbieden, maar een hoge dosering truffels is vergelijkbaar. En een veel gebruikte legaal alternatief voor ayahuasca is psilohuasca, terwijl een psiloflora ceremonie, die wij aanbieden, een veiligere en misschien wel betere psychedelische reis geeft. Ibogaïne bieden wij niet aan.

Het gebruik van deze psychedelica is altijd onder begeleiding van een professionele therapeut. Welke psychedelische stof het meest geschikt is voor jou hangt af van verschillende factoren, zoals je persoonlijke situatie en de doelen van de therapie. Als je meer informatie wilt over de verschillende soorten therapie met psychedelica, kun je gebruik maken van de gegeven links. Je kunt ook de intake invullen, waarbij wij je kunnen adviseren over welke therapie met psychedelica het beste bij jou past.

Meer info: Start de intake

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2024/01/Psychedelische-therapie-pat-768x496.png

Beantwoorden