cropped-Triptherapie-transparant.png
Wat kan ik eten en ...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat kan ik eten en drinken na een MDMA sessie?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
24 Bekeken
6047b114669c3b47cb2091272f93e55d?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 Kirc
Topic starter
(@kirc)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Ik zou graag willen weten wat ik in huis moet voor na mijn MDMA sessie. Welk eten of drinken is het beste na MDMA-gebruik?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 919

@kirc 

Geplaatst door: @kirc

Ik zou graag willen weten wat ik in huis moet voor na mijn MDMA sessie. Welk eten of drinken is het beste na MDMA-gebruik?

Na jouw MDMA sessie is makkelijk eten handig, maar is ook belangrijk om je lichaam goed te verzorgen en de vochtbalans op orde te houden. Hier zijn enkele voedingsmiddelen en dranken die je kunnen helpen bij het herstel:

1. Water: Personen die weinig hebben gedronken moeten juist wel water drinken en personen die veel water drinken moeten oppassen met excessief water nuttigen.

2. Elektrolytendranken: Als je al veel water hebt gedronken kun je ook elektrolytendranken drinken om je elektrolytenbalans te herstellen. Deze dranken bevatten mineralen zoals natrium, kalium en magnesium, die verloren kunnen gaan tijdens het gebruik van MDMA.

3. Soep: Soep is makkelijk om al klaar te hebben staan en is licht verteerbaar. Soep voorziet het lichaam van voedingsstoffen en vocht. Het kan helpen om je energielevels weer aan te vullen en je lichaam te ondersteunen bij het herstel na het gebruik van MDMA. Door de aanwezige voedingstoffen kan soep ook helpen bij het voorkomen van flauwte.

4. Groenten: Groenten zijn rijk aan voedingsstoffen en vezels. Kies voor groene bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en broccoli om je lichaam te ondersteunen bij het herstel.

5. Fruit: Eet vers fruit om je lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen en antioxidanten. Fruit zoals bessen, sinaasappels en watermeloen kunnen helpen bij het herstel.

6. Eiwitten: Zodra je meer trek krijgt in eten kan je overgaan op eiwitrijke voeding. Kies voor magere eiwitbronnen zoals kip, vis of bonen.

7. Noten en zaden: Noten en zaden bevatten gezonde vetten en kunnen je energie geven. Voorbeelden zijn amandelen, walnoten, chiazaad of lijnzaad.

Het is over het algemeen aangeraden om pas te gaan eten als de trek in eten is teruggekeerd. Begin dan eerst mer fruit, noten en een soepje voor het gemak.
 
Meer over: MDMA sessie
https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/03/MDMA-molecuul-rood.png
Beantwoorden