Meldingen
Alles wissen

Ervaring Psilocybine therapie bij mij thuis

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
1,366 Bekeken
8b9fda02d85ccf3e4da3bb10b1166d55?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@maas81)
New Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Na een negatieve gebeurtenis en steeds terugkerende overwerktheid ben ik na een zoektocht op het spoor gekomen van Psilocybine. Ik heb het boek besteld van Michael Pollan, Verruim je geest. Wat psychedelica ons leren over bewustzijn, sterven, verslaving en depressie.

 

Mijn interesse was gewekt en ben gaan googlen. Zo kwam ik op de site van Marcel terecht. Na een intake even gebeld en advies gekregen voor supplementen voorafgaand aan de sessie.

 

Naarmate de sessie dichterbij kwam werd ik goed op de sessie voorbereid door de mails met tips en uitleg over de sessie. Van met welke intentie je eraan begint tot wat wel en niet te eten en drinken.

 

Aangezien het voor mij de eerste keer was, wist ik niet helemaal wat te verwachten, ik ging er open in. Na kennis gemaakt te hebben met Marcel heb ik de truffelthee opgedronken, na een kwartier begon ik het wel te voelen, eerst een beetje misselijk. Toen het goed aansloeg ben ik gaan liggen. In het begin moeilijk om de controle los te laten. Marcel is relaxed, dat hielp mee om het te laten gebeuren.

 

Het is een bizarre ervaring, lastig uit te leggen. Er kwamen veel emoties los, zag extreem mooie beelden en had ook wel angstige momenten. De muziek deed zeker ook zijn werk, ik werd er helemaal ‘ingezogen’ .

 

We zijn nu 5 dagen verder en merk een groter gevoel van rust. Minder onrust in mijn hoofd en een gevoel van ontzag. Mijn ego is minder dominant.

 

Hopelijk is dit effect blijvend. Daar werk ik in ieder geval wel veel aan.

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 653

@maas81

Bedankt dat je de tijd nam voor het schrijven over jouw ervaring. Vanaf de buitenkant zag er rustig uit en je keek af en toe om je heen. Voor zo'n eerste keer dat je een trip deed ging het naar mijn mening heel goed en je gaf je voornamelijk over aan de trip.

Minder onrust in het hoofd kan een beter herstel betekenen aangezien we voor herstel rust nodig hebben. Het is misschien leuk om bij te houden wat voor veranderingen je meemaakt.

Mocht je telefonisch willen nabespreken? Neem dan contact op via:

 

Contactmogelijkheden

 

Wil je meer informatie over burn-out, stress of depressie? Bekijk hier dan de informatie:

 

Burn-out | Stress | Depressie

Beantwoorden