Meldingen
Alles wissen

Recensie psilocybine trips

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
488 Bekeken
efbeabbaa01175f9f27124f120a2c558?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@pattyp)
New Member
Deelgenomen: 4 maanden geleden

Begin maart heb ik mijn eerste psilocybine trip bij Marcel in Schiedam gemaakt.
Mijn hele leven heb ik af en toe last van depressies.
Ik wil geen antidepressivum meer gebruiken en wilde na het zien van een aantal documentaires ook heel graag een keer een psilocybine proberen.
Ik was wel een beetje huiverig voor wat er ging komen, maar Marcel wist me heel erg op m’n gemak te stellen. En meteen bij ons eerste telefoongesprek voelde ik dat ik hem helemaal kon vertrouwen. Marcel is een hele zachte, lieve man die met veel liefde en aandacht en kennis van zaken weet wat hij doet. Het was een fantastische en diepgaande ervaring.
Ik heb me lange tijd niet meer zo goed gevoeld.

In mei ging het weer een beetje bergafwaarts en toen heb ik een zwaardere dosis genomen.
Dat was wel een hele andere ervaring, veel heftiger. Dat was een hele moeilijke trip. Ik had toen veel meer het idee van een grondige grote schoonmaak in mijn hoofd. Het duurde een paar dagen voor ik echt een diepgaande verandering voelde. Marcel was in die dagen na de zware trip steeds de geruststellende factor.
Hij vertelde dat een zwaardere trip meer oplevert en hij had gelijk. Een moeilijke trip wil niet zeggen dat het ook een slechte, een bad trip is. Soms heb je meer geduld nodig om te voelen wat een trip heeft opgeleverd.

Nu 3 weken geleden, begin oktober had ik mijn derde trip bij Marcel. Ik wilde niet weer zo’n zware trip en Marcel heeft me weer met zoveel aandacht en geduld begeleid. Het was een prachtige trip, waar het me eindelijk echt lukte om los te laten, waardoor ik op prachtige plekken kwam die me nieuwe diepgaande inzichten hebben opgeleverd.

Ik ben lichter, scherper en helder in mijn hoofd. Ik ben zielsgelukkig dat ik Marcel heb leren kennen. En ik ben hem intens dankbaar voor zijn magische thee.
Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Marcel is een geweldige begeleider.

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 740

@pattyp 

Je hebt inderdaad verschillende trips gehad en die tweede was een uitdagende. Al met al heb je die variaties nodig gehad om tot het resultaat te komen. Ik denk dat ik je nu een tijdje niet meer zal terugzien, wat ook een beetje jammer is aangezien ik de sessies ook fijn vond om te begeleiden. Aan de andere kant is dat dan ook alleen maar beter want dan heb je het resultaat wat je wilde bereiken behaald.

Bedankt dat je voor mij koos en dat je deze recensie wilde schrijven Voel je vrij om contact op te nemen wanneer je daar behoefte aan hebt en het allerbeste toegewenst!

Beantwoorden