Meldingen
Alles wissen

Thuis truffel ceremonie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
1,718 Bekeken
1bae25664cfe68db2b150abdfd7bebf3?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@malletje)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden

In Juni heb ik mijn eerste truffel ceremonie in mijn huis gehad. De aanleiding voor mijn tripsessie was omdat ik vaak angstklachten heb en het voor mij niet echt duidelijk is waar dat vandaan komt. Ik hoopte met de tripsessie hier meer inzicht in te krijgen.

Marcel was heel goed in alles uitleggen en ik voelde me daardoor prettig voordat de ceremonie begon. De trip sessie heb ik als prettig ervaren, ik moest vaak lachen en zag mooie kleuren. Heel kort zag  ik mezelf als klein kind dansen, ik weet dat hier altijd blij van werd.

Mijn eerste ervaring was prettig, maar heeft eerlijk gezegd niet gebracht wat ik ervan hoopte. Marcel zei dat we een volgende sessie een hogere dosering konden gebruiken, ook omdat ik als snel aanwezig was.

Ik overweeg omdat weer te doen in dit jaar.

Bedankt voor de fijne ervaring Marcel!

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1011

@malletje

 

Hoi Malletje,

 

De eerste keer een psychedelische sessie terwijl angsten een grote rol spelen kan je niet te hoog gaan doseren. Nu weet je wat het inhoud en zal een volgende en hogere dosering je verder helpen dieper te gaan.

Ik denk ook dat een eventuele volgende keer met hogere dosering je veel meer inzichten gaat opleveren.

Ik hoop dat je iets hebt gedaan met je visie als dansend kind en dat je meer bent gaan dansen op een speelse manier, want dat brengt jou in het hier en nu.

 

Liefs,

 

Marcel

Beantwoorden