Meldingen
Alles wissen

Zeer mooie ervaring

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,614 Bekeken
ffdb3d4494db7a38332a47aba0b11a16?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 John
Topic starter
(@john)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden

Begin juni was het zover. Onze trip naar Schiedam, de Loft, voor een psychedelische sessie.

Wat mij vooral bijgebleven is, is de professionaliteit en ervaring van Marcel. Vanaf moment van inschrijven tot einde sessie en zelfs daarna. Hij gaf ons via de vragenlijst vooraf al een paar tips op gebied van voeding en eventuele supplementen. Hij stuurde enkele links met filmpjes, waarvan sommige filosofisch getint. Dit allemaal om ons voor te bereiden op onze toekomstige ervaring.

Toen we aankwamen kregen we een warm welkom van Marcel. Ondanks feit dat we elkaar nog niet live gesproken hadden, gaf Marcel ons direct een welkom gevoel. We kregen de mogelijkheid de Loft vooraf en nuchter te verkennen. Eventuele items waarvan we dachten dat die minder welkom konden zijn, mochten we verplaatsen.

Marcel gaf ons onvoorwaardelijk vertrouwen. Maakte snel duidelijk dat de Loft een veilige omgeving was, speciaal voor ons. Vervolgens kregen we (gewone πŸ˜‰ ) thee aangeboden en hebben vooraf een gesprek gehad over verschillende onderwerpen, Onze doelen en verwachtingen werden besproken. Hij legde ook uit wat hij tijdens onze trip zou doen en niet doen. Kort gezegd merkte je duidelijk dat hij kennis en ervaring had, waardoor het vertrouwen groeide. Hij gaf ons aan een setting voor te bereiden, een matras op de grond, dekentje, water bij de hand, wat je maar prettig vond.

Na het drinken van de speciale thee, begon Marcel met een ietwat filosofischer onderwerp om ons wat te prikkelen voor onze trip, maar volgens mij kon hij op deze manier goed in de gaten houden hoe snel het begon te werken. En bij mij was dit enorm snel. Binnen de 10 minuten begonnen de visuals te komen en begon de trip. Marcel heeft ons tijdens de trip subtiel en op de achtergrond begeleidt. Met een combinatie van muziek en geur heeft hij onze trip nog mooier gemaakt. Ook qua dosis is Marcel er in geslaagd om je de beste ervaring te geven. Binnen de tijdspanne waarin het nog kan kreeg je van hem de mogelijkheid om verder te gaan indien je het gevoel had dat je het aankon. Marcel heeft nimmer gepusht, eigenlijk door de juiste vragen te stellen en naar je gemoedstoestand te peilen kon hij merken of je nog bij wilde en kon nemen. Ikzelf ben zover gegaan als ik kon en heb er absoluut een geweldig mooie ervaring aan over gehouden. Er was op een gegeven moment zelfs een kort punt van totale opname in een ander universum, een soort gevoel alsof ik in een ander universum terecht was gekomen waar compleet andere regels gelden. Een zeer aparte ervaring.

De muziek die onze trip begeleidde was verrijkend. De diverse climax tijdens de verschillende muziek stukken hebben een perfecte aanvulling gegeven. De visuals waren werkelijk adembenemend op sommige momenten. Op een gegeven moment hoorde je aan de muziek dat er een nieuwe eindfase was aangebroken en dat merkte je ook in de trip. Langzaamaan kwam je gefaseerd terug in de werkelijkheid. En dit met een overweldigend gevoel van eenheid, liefde, warmte en humor.

Eenmaal terug op redelijk vaste grond kregen we een gezonde maaltijd aangeboden. Marcel heeft ons als afsluiting nog kort overlopen wat onze impressies waren. Echter hij gaf ook duidelijk aan om vooral te genieten van deze ervaring en de trip op ons te laten inwerken. Laat dit zijn werk doen en je zult vanzelf de voordelen hieruit kunnen halen. Β Ook maakte hij duidelijk dat hij nadien bereikbaar zou blijven voor een of meerdere nabesprekingen.

Deze ervaring was voor mij persoonlijk zeer verhelderend, mooi, vol vertrouwen, in een mooie inspirerende setting en professioneel en veilig begeleid. Het zelf exploreren zou ik zeker nog eens willen meemaken onder begeleiding van Marcel. Een aanrader voor iedereen die een mooie tripervaring wil meemaken. Marcel, bij deze nogmaals 1000 maal dank voor de prachtig mooie ervaring die we via jou mochten ondergaan ! Deze exploratie is voor herhaling vatbaar in de toekomst.

mvg

John

Beantwoorden