Meldingen
Alles wissen

Groepssessie Psylocibine medium dosis - Nathalie en Marcel

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Reactions
624 Bekeken
b57c14430139736a41e72cf300ca2a07?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@emiel)
New Member
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Ik deed recent mijn allereerste truffelceremonie onder begeleiding van Nathalie en Marcel. Beide personen waren belangrijk voor, tijdens en na de sessie maar ik focus me in deze recensie op Nathalie omdat ze er nog weinig heeft en dat is zonde! Ze is een persoon die je met een blik alleen al welkom kan doen voelen. Ze is enorm lief en accepterend, iets wat in de spannende setting van zo een eerste ervaring echt welkom is.
Een deel van mijn 'probleem', waar ik ook tijdens de trip op botste, is een soort wantrouwen dat ik kan voelen ten opzichte van anderen en de onderliggende angst om beoordeeld te worden. Dit vertaalde zich in de nood om alleen te gaan liggen. Zeggen wat ik nodig heb is niet altijd evident, maar Nathalie gaf me het gevoel dat iedere vraag de normaalste zaak van de wereld was. Ze begeleidde me zonder twijfel naar een aparte ruimte, welke voor mij veel heeft betekend in de trip.

Tijdens het trippen zelf, wat best een intense ervaring was, had ik weinig nood aan contact, wat dus voortkomt uit reeds vernoemde angst. Telkens als ze even kwam checken of ik iets nodig had en hoe het met me was, was dit kort genoeg, afgestemd op mijn noden. Terwijl ik nog steeds met een angst zat om niet raar te willen overkomen terwijl ik aan het trippen was, bracht zij haar lieve en zorgzame energie. Het was alsof een engel af en toe eens kwam piepen. De trip betekende voor mij niet dat ik van die angst verlost was, maar ik kreeg wel een besef dat we allemaal onze eigen rol en plaats in het leven hebben en op die manier kon ik mijzelf als evenwaardig aan iedereen zien. De rol die Nathalie vervulde is alleen maar bewonderenswaardig. 

Ook achteraf moest ik bekomen van alles en had ik aanvankelijk geen nood aan conversaties. Toch brachten de zachtheid en geïnteresseerde houding van Nathalie me heel vlot in gesprek, waardoor ik blij was dat ik toch even kon delen hoe het was en me gehoord voelde wanneer ik nog in mijn eigen hoofd zat. Het was tenslotte een unieke en intense, soms bevreemdende maar ook wonderlijke positieve ervaring. 

 

Bedankt Nathalie en Marcel!

Beantwoorden