Onze visie van triptherapie

Wij zijn van mening dat een goede begeleiding voor, tijdens en na een triptherapie zorgt voor een psychologische zelfheling waarvan het resultaat ongekend goed is. Beter dan alle andere vormen van psychotherapie. De resultaten zijn nog beter met aandacht voor het lijf via voeding en beweging. Wij hebben kennis van al deze zaken en wij kunnen de beste zorg bieden bij psychedelische therapie met paddo’s.

De video

De video die alles samenvat waar wij voor staan kunt u hier vinden op Youtube

Vragen?

Test onze kennis door te vragen wat u maar wilt weten over de (psychologische) welzijn van een mens door te reageren op dit artikel of maak een nieuwe vraag aan op het forum


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.