Evolutie

Als we kijken naar de voorouders van de voorouders van de mens, komen we in de stamboom paddenstoelen tegen. Mensen zijn meer aanverwant aan de fungi dan het plantenrijk.

De mens is dankzij paddo’s slim geworden

Door hallucinerende paddo’s is de mens geworden wat het nu is. Paddo’s hebben de eigenschap dat mensen meer BDNF aanmaken waardoor het brein beter kan ontwikkelen. Hoewel dit nu nog slechts een hypothese is, is deze volgens ons wel aanneembaar omdat paddo’s vandaag de dag ook geestverruimend zijn.

Video uitleg

Het klinkt misschien allemaal een beetje ver gegrepen, maar een goede uitleg verklaart een hoop. Bekijk deze Youtube video en deel uw mening.


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.