Paddotherapie

De therapie met paddo’s kunnen wij niet legaal aanbieden. Om toch binnen de wetgeving te kunnen handelen is onze triptherapie op basis van magic truffels. Wij verkiezen truffels omdat deze ook psilocybine bevatten, net zoals paddo’s. Magic truffels zijn in tegenstelling tot andere psychedelische middelen wel legaal in Nederland, terwijl het de best werkende psychedelica is tegen angst depressie en laag zelfbeeld.

Meer informatie

Wilt u weten u weten hoe wij u kunnen helpen met psychedelische therapie? Wij helpen op meerdere vlakken. De psychedelische trip coachen wij en we geven ook voeding en bewegingsadvies om het plaatje compleet te maken. Uw gezondheid op alle vlakken bepaalt de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons rekenen op de beste tripcoach voor uw situatie. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander plan nodig. Wij kunnen u van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld een gratis intake doen door het intakeformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Lees gerust alle informatie door of neem contact met ons op.

Aanmelden

Bent u reeds overtuigd en wilt u meteen stappen zetten door uzelf aan te melden? Dat kan via de website. Ten eerste kunt u een inlogcode voor een account aanmaken.

Maak hier een account aan

Na het registreren van een account kunt een neurotransmitter test en intakegegevens invullen zodat wij een beter beeld kunnen krijgen van uw situatie.

 

Start de neurotransmitter test hier

Vul hier de intakegegevens in

Contact

Nadat u de intake en test heeft ingevuld kunt u ons een seintje geven en we kunnen dan uw intake en test in behandeling nemen. U kunt ook contact opnemen als u andere vragen heeft. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

button chat op whatsapp -Paddotherapie

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Contact us e1559214858662 -Paddotherapie