Zoek
Sluit dit zoekvak.

Truffeltherapie tegen sociale angst en depressie

Sociale-angst

Inhoudsopgave

Truffeltherapie tegen sociale angst en depressie

Truffeltherapie kan ook worden ingezet tegen sociale angst en depressie. Zo ga ik zaterdag naar Groningen om een klant te begeleiden tijdens een therapeutische truffel tripsessie. Ondanks dat de truffel therapie zeer goed helpt tegen deze psychische klachten hebben wij de afgelopen weken deze klant ook geadviseerd om bepaalde voeding en supplementen te nemen. Vandaag heeft deze klant al te kennen gegeven dat hij nu al verbetering merkt.

Sociale angst -Truffeltherapie tegen sociale angst en depressie

Holistische aanpak depressie en angst

Zoals u kunt lezen komt er iets meer bij kijken dan alleen een truffeltrip begeleiden. We hebben ons advies gebaseerd op de volgende artikelen;

 1. Supplementen tegen depressie en angst
 2. Aminozuren tegen depressie en angst
 3. Vetten tegen depressie
 4. Probiotica tegen depressie en angst
 5. Het Anti-depressiedieet
 6. Voeding tegen depressie en angst
 7. Voeding vermijden bij depressie en angst
 8. Minder angst door meer testosteron
 9. Meer BDNF tegen depressie
 10. Fytotherapie tegen angst
 11. Triptherapie om angst uit het onderbewustzijn te verhelpen

De kennis uit de bovenstaande artikelen hebben wij gebundeld om tot een advies te komen om onze klant het beste te kunnen helpen. We hebben hierbij gekeken naar de neurotransmitter test die ingevuld is bij de intake in combinatie met de intakegegevens.

Truffeltherapie als afsluiter

Komende zaterdag gaan we dus een sessie met magic truffels doen. Het lichaam heeft na twee weken voorbereiding een goede basis. De bedoeling van de truffeltherapie is voornamelijk om af te komen van de sociale fobie. Deze angst komt ergens vandaan en is waarschijnlijk genesteld in het onderbewuste brein. Om bij die angsten te kunnen komen om het een plek te kunnen geven gaan we een triplevel 3 a 4 tripsessie doen. Dit moet er voor zorgen dat we nog redelijk gestuurd te werk kunnen gaan om bewust met het onderbewuste te kunnen communiceren. Een verhoging van zelfvertrouwen en zelfacceptatie zal deze klant helpen om de drempel naar sociaal contact te verlagen.

Mijn klant en ik zijn nieuwsgierig naar hoe groot de sprongen zijn in de vooruitgang die we gaan boeken. Ik zal een update geven zodra we meer weten.

Recensies

Niet iedereen staat te popelen om een recensie te schrijven omdat het toch gevoelige informatie is. We hopen wel dat ook deze klant een recensie schrijft. We zullen in ieder geval een korte samenvatting geven over de uitwerking zonder de privacy in geding te brengen. Hieronder vindt u recensies van klanten die vrijuit een recensie hebben geschreven.

Lees hier de recensies van triptherapie klanten

Iedereen is anders

mensen -Truffeltherapie tegen sociale angst en depressie

Omdat iedereen anders is heeft ook iedereen een andere aanpak nodig. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier