Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacatures & stageplekken

Personeel triptherapie

Open sollicitaties

Wekelijks ontvangen wij open sollicitaties naar werk en stageplekken. Iedereen die op een positieve manier met psychedelica in aanraking is gekomen, weet welke impact deze sessie kunnen hebben op anderen. Veel van deze mensen willen graag deze kennis delen en onderzoeken of zij hier hun werk van kunnen maken.

Stage lopen bij Triptherapie

Op dit moment is er geen ruimte voor stagiaires. Triptherapie is een relatief klein bedrijf met minder dan 10 personen. Een stagiair met bijkomende eisen zou teveel werkdruk opleveren, terwijl we stagiaires moeilijk kunnen inzetten voor dit soort intieme sessies. Wie weet kunnen we in de toekomst wel meewerken, maar vooralsnog is het niet mogelijk.

Open vacature psychedelisch therapeut

Voor dit werk zoeken we niet zomaar mensen die psychedelica hebben gebruikt en die wat andere mensen hebben begeleid. Het gaat verder dan alleen tripsitten of space-holden. Triptherapie staat voor een holistische aanpak en daarom zoeken wij mensen die een brede kennis hebben op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid. De basiskennis dient meerdere van deze vakgebieden te beslaan:

  • Psychedelica
  • Neurochemie
  • Diëtiek / Natuurgeneeskunde
  • Psychologie
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Psychotherapie
  • Traumatherapie

Buiten de basiskennis om dient er een vakgebied binnen de psychologie te zijn waarin specialisatie en diplomering is behaald. Wij zoeken momenteel alleen personeel welke geschoold is als psycholoog. Extra eisen zijn minstens 5 jaar werkervaring bij het behandelen van depressie en angstklachten, een minimale leeftijd van 30 jaar, het hebben van rijbewijs B, Nederlands en Engels als gesproken talen en geschiktheid om zowel in een team en zelfstandig te werken.

Wat wij bieden

Psychedelische therapie is in opkomst en wij bieden een mogelijkheid om nu al psychedelische sessies te gaan geven. Het salaris wat we bieden is afhankelijk van de sessies die worden gegeven en het dagloon ligt tussen de 400 en 800 euro bruto en is afhankelijk van het ervarings- en opleidingsniveau. De reiskostenvergoeding is 50 cent per km.

Psychedelische sessies hebben veel impact op het leven van cliënten en dit werk geeft naast de financiële beloning natuurlijk een hoop voldoening. Verder kan ons personeel zelf bepalen welke dagen en tijden ze beschikbaar zijn, dit biedt veel vrijheid.

Solliciteren?

Zie jij jezelf werken bij Triptherapie en wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@triptherapie.nl en vermeld ook in welke stad/plaats je woont.