cropped-Triptherapie-transparant.png
Helpt een truffelce...
 
Meldingen
Alles wissen

Helpt een truffelceremonie bij depressie met alcholverslaving?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
43 Bekeken
4dfc4ba777b5656e279efa42cd88f555?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 MHP
Topic starter
(@mhp)
New Member
Deelgenomen: 3 weken geleden

Ik beng geregeld somber tot depressief, heb gevoel alsof ik mijzelf afgelopen jaren ben kwijt geraakt, slaap slecht en zit tegen burn-out aan. Ik drink teveel en te vaak alcohol om met dit gevoel om te kunnen gaan en zou graag stoppen met drinken. Kan een truffelceremonie me helpen bij dit proces en mij inzichten kan geven om weer meer plezier in het leven te krijgen?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 906

@mhp 

Een truffelceremonie kan volgens velen zeker helpen bij het proces van het omgaan met somberheid, depressie en een burn-out. Psychedelische sessies, zoals een truffelceremonie, kunnen diepgaande inzichten en persoonlijke transformatie bieden.

Tijdens een truffelceremonie kunnen psychedelische ervaringen je helpen om je bewust te worden van onderliggende emoties, gedachten en patronen die bijdragen aan je somberheid en burn-out. Het kan je helpen om diepere lagen van jezelf te verkennen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Dit kan leiden tot inzichten en begrip, waardoor je beter in staat bent om met je gevoelens om te gaan en positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Daarnaast kan een truffelceremonie je ook helpen om de relatie met alcohol te onderzoeken en te veranderen. Het kan je bewust maken van de rol die alcohol speelt in je leven en je motiveren om gezondere copingmechanismen te ontwikkelen. Een ander voordeel is dat door de werking van psilocybine er zonder je best ervoor te doen, er minder behoefte kan ontstaan aan het gebruiken van alcohol. Dit is dan een zetje in de rug om te kunnen stoppen met drinken van alcohol.

Een truffelceremonie kan veel betekenen, maar het is belangrijk is om ook andere vormen van ondersteuning te zoeken, zoals het aanpassen van je levensstijl. Bij Triptherapie zullen wij je helpen hiermee. Zo kunnen bijvoorbeeld diverse supplementen het je makkelijker maken om te stoppen met alcohol na een truffelceremonie.

Zie ook: Truffelceremonie | GABA en DHEA tegen verslavingen

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2021/01/verslaving-psilocybine-scaled.jpg

Beantwoorden