cropped-Triptherapie-transparant.png
Hoe werkt een truff...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoe werkt een truffelceremonie?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
63 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 894
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hoe werkt een truffelceremonie?

Van aanmelding tot aan integratie zijn er verschillende stappen. Na aanmelding vindt eerst de screening op veiligheid plaats. De tweede stap is het boeken van een datum. Als derde is de voorbereiding, waarbij je de adviezen volgt die passen bij de intake en doelstelling. De truffelceremonie zelf vindt plaats op de afgesproken datum. Na de truffelceremonie is er als laatst nog ondersteuning voor de integratie van de ervaring.

De stappen van een truffelceremonie

  1. Aanmelding: Dit is de eerste stap waarbij je je aanmeldt voor de truffelceremonie.
  2. Screening op veiligheid: Na je aanmelding wordt er een veiligheidsscreening uitgevoerd. Dit is om te zorgen dat de ceremonie veilig en geschikt voor je is. De intake bevat vragen over je doelen, medicijngebruik en psychologische welzijn.
  3. Het boeken van een datum: Zodra je veiligheidsscreening is goedgekeurd, kun je een datum boeken voor de truffelceremonie. Dit is wanneer je de ceremonie daadwerkelijk zal bijwonen.
  4. Voorbereiding: In deze fase bereid je je voor op de ceremonie. Je volgt de adviezen die passen bij de intake en doelstelling. Dit kan het volgen van een specifiek dieet, het innemen van supplementen of het bekijken van video's.
  5. Truffelceremonie: De truffelceremonie zelf vindt plaats op de afgesproken datum. Dit is wanneer je de truffels consumeert in een gecontroleerde en veilige omgeving en onder toezicht van twee ervaren begeleiders.
  6. Integratie van de ervaring: Na de truffelceremonie is er ondersteuning beschikbaar om je te helpen de ervaring te integreren. Dit kan direct na de ceremonie en/of dagen na de ervaring zijn.

Hoe werken de truffels op zich?

Deze 'vraag en antwoord' bericht beantwoord de vraag hoe de aanpak rondom een truffelceremonie werkt. Ben je echter benieuwd hoe de gang van zaken is tijdens een truffel ceremonie of hoe psilocybine werkt in het brein? We raden je dan aan om onze artikelen te lezen die hieronder staan aangegeven.

Werking psilocybine | Truffel ceremonie info en agenda

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/03/Psilocybine-molecuul-oranje-bruin-black-background.png

Beantwoorden