Ik wil voor het eer...
 
Meldingen
Alles wissen

Ik wil voor het eerst paddo's/truffels/psilocybine gebruiken, maar heb al wel ervaring met Ayhuasca. Wat raden jullie aan?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
79 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 973
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ik wil voor het eerst paddo's/truffels/psilocybine gebruiken, maar heb al wel ervaring met Ayahuasca. Wat raden jullie aan?

Omdat je ayahuasca al hebt geprobeerd, kan je waarschijnlijk ook wel paddo's, truffels of psilocybine gebruiken. Dit komt omdat ayahuasca dezelfde en meer contra-indicaties heeft als het gebruik van psilocybine. Indien er in tussentijd niets is veranderd aan het medicijngebruik of een verslechtering van je gezondheid, is het dus hoogstwaarschijnlijk veilig om psilocybine the gebruiken in de vorm van paddo's of truffels. Toch raden we je aan om de intake in te vullen zodat we kunnen zien of we contra-indicaties kunnen opsporen voor het gebruik van psilocybine. Als je hierna een paddo/truffel/psilocybine trip bij ons wilt doen, kunnen we vanwege de wet een truffelsessie aanbieden. Paddo's en geïsoleerde psilocybine zijn in Nederland illegaal, maar met truffels kan je dezelfde effecten opwekken.

Meer info: Intake | Truffelsessie | psilocybine | Ayahuasca

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/05/Psychedelische-ceremonie.jpg

Beantwoorden