Innerlijke reis met...
 
Meldingen
Alles wissen

Innerlijke reis met ayahuasca: Hoe ziet dat eruit?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
74 Bekeken
988ccbe453e1aff5f90b87006a32a3f4?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 6
 reis
Topic starter
(@reis)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Wat moet ik me voorstellen bij de innerlijke reis met ayahausca? Ga je dan veel kleuren zien?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1040

@reis 

Geplaatst door: @reis

Wat moet ik me voorstellen bij de innerlijke reis met ayahausca? Ga je dan veel kleuren zien?

Bij een innerlijke reis met ayahuasca kunnen de ervaringen sterk variëren van persoon tot persoon. Ayahuasca is een krachtige psychedelische plantenmengsel van DMT en caapi en dit kan diepgaande spirituele en therapeutische reizen veroorzaken.

Tijdens een ayahuasca ceremonie kunnen mensen verschillende visuele en sensorische ervaringen hebben. Sommige mensen ervaren inderdaad intense kleurrijke visioenen, terwijl anderen misschien meer interne inzichten en emotionele verwerking ervaren. Het kan ook voorkomen dat mensen een combinatie van beide ervaren. De visuele aspecten van een ayahuasca ervaring kunnen variëren van geometrische patronen en kleurrijke vormen tot het zien van symbolische beelden en het ervaren van een veranderde perceptie van de omgeving. Deze visuele ervaringen kunnen zeer levendig en intens zijn.

Wat je kunt ervaren op op ayahuasca is zeer persoonlijk en het effect hangt af van verschillende factoren, waaronder de dosering, de exacte mix van het het brouwsel, de setting en de mindset van de persoon.

Bij Triptherapie bieden we legale alternatieven voor ayahuasca aan. Dit is psilohuasca of psiloflora. Psiloflora is de meest makkelijke psychedelicum die wel de visuele effecten heeft, maar niet zo veel heftige fysieke reacties.

Zie ook: Ayahuasca | Psilohuasca | Psiloflora

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/DMT.png

Beantwoorden