MDMA therapie bij P...
 
Meldingen
Alles wissen

MDMA therapie bij PTSS in Amsterdam

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
43 Bekeken
38dfe1e41c8542bd5cf96a1da57504e2?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@ramsterdam)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Nemen jullie klanten aan met PTSS? Ik woon in Amsterdam, kan je MDMA therapie bij mij thuis?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1191

@ramsterdam 

Geplaatst door: @ramsterdam

Nemen jullie klanten aan met PTSS? Ik woon in Amsterdam, kan je MDMA therapie bij mij thuis?

Ja, bij Triptherapie nemen we klanten aan die lijden aan posttraumatische stressstoornis (PTSS). Om het legaal te kunnen aanbieden zijn de sessies met legale analogen en mogen de therapieën niet gezien worden als medische behandeling specifiek tegen PTSS. MDMA-therapie is een veelbelovende behandelingsoptie voor mensen met PTSS, en er zijn verschillende studies die de effectiviteit van MDMA in therapeutische settings ondersteunen. Het gebruik van MDMA kan helpen bij het verwerken van trauma's en het verminderen van symptomen die met PTSS gepaard gaan.

Wat betreft de locatie van de sessies, ja, we bieden de mogelijkheid om MDMA-therapie bij jou thuis te laten plaatsvinden, inclusief in Amsterdam. Onze therapeuten kunnen op locatie komen, mits dit binnen hun reistijd en afstandsbeperkingen valt. Zo komen bijvoorbeeld Marcel en Sascha op huisbezoek in Amsterdam. De MDMA sessies kunnen dus plaatsvinden in jouw eigen huis, een Airbnb, of een hotel naar keuze.

Als je meer wilt weten over hoe MDMA-therapie werkt en wat je kunt verwachten, kun je ook de relevante pagina's op onze website raadplegen.
 
Zie ook: MDMA therapie
Beantwoorden