Mogen jullie MDMA l...
 
Meldingen
Alles wissen

Mogen jullie MDMA legaal gebruiken voor zulke therapieën?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
17 Bekeken
5cc1376e7dfd86aff8bf509c67e26a28?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 28
Topic starter
(@trip-vragen)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Mogen jullie MDMA legaal gebruiken voor zulke therapieën?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@trip-vragen 

Geplaatst door: @trip-vragen

Mogen jullie MDMA legaal gebruiken voor zulke therapieën?

Ja, bij Triptherapie kunnen we MDMA-therapie aanbieden op een legale manier, maar dit gebeurt met een belangrijke nuance. MDMA zelf is een illegale stof volgens de Opiumwet in Nederland. Echter, we maken gebruik van legale analogen van MDMA. Deze MDMA analogen zijn stoffen die vergelijkbare effecten hebben als MDMA, maar die niet op de verboden lijst staan. Hierdoor kunnen we deze middelen legaal inzetten in een therapeutische context.

Het is cruciaal om te benadrukken dat de MDMA-sessies die we aanbieden niet worden beschouwd als medische behandelingen. Dit betekent dat ze niet onder de Geneesmiddelenwet vallen en dat er geen vergoeding mogelijk is via zorgverzekeraars. De sessies zijn ontworpen om een therapeutische ervaring te bieden, waarbij de legale analogen van MDMA worden gebruikt in combinatie met psychotherapie of andere vormen van begeleiding.

Voor meer gedetailleerde informatie over de analogen die we gebruiken en de therapeutische context waarin ze worden toegepast, kun je gebruik maken van de onderstaande pagina's. Hier vind je ook informatie over de veiligheidschecks en de intakeprocedure die we hanteren om ervoor te zorgen dat de therapie veilig en effectief is voor de deelnemers.
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/06/Werling-MDMA-analogon.png

Beantwoorden