cropped-Triptherapie-transparant.png
Wat is MDMA groep t...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is MDMA groep therapie?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
49 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 899
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wat is MDMA groep therapie?

MDMA groepstherapie is een vorm van therapie waarbij meerdere mensen tegelijkertijd deelnemen aan een sessie met MDMA. Tijdens deze MDMA ceremonie worden de deelnemers begeleid door ervaren therapeuten die gespecialiseerd zijn in het werken met psychedelica. De groepssessie de omgeving waarin de deelnemers de mogelijkheid hebben om diepgaande emotionele en spirituele ervaringen te verkennen.

Tijdens het begin en het einde van de sessie worden de deelnemers aangemoedigd om hun ervaringen te delen en met elkaar te communiceren. Het is nooit een verplichting om dingen te delen maar het kan wel voordelen bieden. Het kan namelijk helpen bij het versterken van de onderlinge verbondenheid en het gevoel van begrip en steun. De therapeuten zorgen ervoor dat de sessie veilig en gestructureerd verloopt, waarbij ze de deelnemers begeleiden bij het verkennen van hun emoties, gedachten en herinneringen.

MDMA groepstherapie kan effectief zijn bij de behandeling van verschillende psychische aandoeningen, zoals PTSS, angststoornissen en depressie. Het kan helpen bij het verminderen van angst, het vergroten van empathie en het bevorderen van persoonlijke groei en zelfinzicht. Het delen van ervaringen met anderen in de groep kan ook bijdragen aan het gevoel van verbondenheid en het gevoel dat men niet alleen staat in zijn of haar worstelingen.

* In Nederland mogen deze MDMA groepssessies alleen gebeuren op niet-medische gronden en met legale analogen van MDMA.

 

Meer info: MDMA groepstherapie | MDMA relatietherapie | MDMA therapie

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/08/MDMA-kristal.jpeg

Beantwoorden