Wat is het effect v...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is het effect van passiflora tijdens psilocybine-gebruik?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
63 Bekeken
f2b4c2c021e3eade63db3dcada19a1cd?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@psilocybine-paddo)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Wat is het effect van passiflora tijdens psilocybine-gebruik?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 1040

@psilocybine-paddo 

Geplaatst door: @psilocybine-paddo

Wat is het effect van passiflora tijdens psilocybine-gebruik?

Passiflora, ook bekend als passiebloem, is een natuurlijk kruid dat kalmerende en kalmerende effecten heeft. In combinatie met psilocybine, de actieve stof in magische truffels of paddenstoelen, kan passiflora de psychedelische ervaring op verschillende manieren versterken.

1. Kalmerend effect: Passiflora heeft een kalmerend en ontspannend effect op het zenuwstelsel, wat kan helpen angst te verminderen en een gevoel van kalmte tijdens de trip te bevorderen. Dit kan vooral gunstig zijn voor personen die angst of nervositeit ervaren bij het gebruik van psychedelica.

2. Diepere trip: Passiflora kan de psychedelische ervaring verdiepen door de effecten van psilocybine te versterken. Het kan de visuele en zintuiglijke aspecten van de reis intensiveren, wat leidt tot een diepere en meeslepende ervaring.

3. Langere duur: Passiflora heeft milde MAO-remmende eigenschappen, die de effecten van psilocybine kunnen verlengen. Dit betekent dat de reis langer kan duren dan normaal, waardoor een langere periode van introspectie en verkenning mogelijk is.

4. Duidelijkere trip: Passiflora kan de mentale helderheid en focus helpen bevorderen tijdens de psychedelische ervaring. Het kan de cognitieve functie verbeteren en het vermogen verbeteren om de tijdens de reis verworven inzichten te verwerken en te integreren.

5. Visuele verbetering: Er is gemeld dat Passiflora de visuele effecten tijdens de psychedelische ervaring verbetert. Kleuren kunnen levendiger lijken, patronen kunnen ingewikkelder worden en visuele hallucinaties kunnen meer uitgesproken zijn.

De effecten van passiflora tijdens een psilocybine sessie kunnen van persoon tot persoon verschillen.  Bij onze truffelceremonies kunnen deelnemers ervoor kiezen om passiflora toe te voegen. Deze combinatie heet dan psiloflora. Of dit iets voor jou is, kan je nalezen via de links.

Links: Psiloflora | Truffel ceremonie

 

Passiflora incarnata -Forum

Beantwoorden