Welke tripsitters w...
 
Meldingen
Alles wissen

Welke tripsitters werken er in de gemeente Noordwijk?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
59 Bekeken
5873e5d2970ae9d52659a8330c7a28c1?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@wijkerhout)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Welke tripsitters kan ik kiezen in Noordwijk?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@wijkerhout 

In Noordwijk kun je kiezen uit verschillende tripsitters die beschikbaar zijn voor psychedelische sessies. De tripsitters die momenteel in de gemeente Noordwijk werken zijn: Marcel, Janneke en Sascha.

Extra info:

Over Marcel:

Marcel van der Putten is een ervaren senior guide en de oprichter van Triptherapie, waar hij sinds 2011 werkt met psychedelica zoals truffels, LSD en MDMA. Hij heeft in de loop der jaren een aanzienlijke impact gehad op de levens van zijn cliënten, met meer dan 1800 succesvolle sessies tot nu toe, en hij verwacht tegen het einde van 2024 de mijlpaal van 2000 sessies te bereiken. Marcel biedt zijn diensten aan in heel Nederland en is beschikbaar voor sessies op verschillende locaties, waaronder bij cliënten thuis, in Airbnb's of hotels.

Marcel spreekt zowel Nederlands als Engels en biedt verschillende soorten sessies aan, waaronder microdoseren en heroïsche doses. Zijn aanpak is gericht op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor zijn cliënten, waarbij hij hen helpt om hun persoonlijke doelen te verkennen en te bereiken. Hij gelooft dat het leven een reis is, vergelijkbaar met een psychedelische trip, waarbij de focus ligt op de ervaring zelf in plaats van de uiteindelijke bestemming.

Marcel heeft ook een actieve rol gespeeld in de media, waar hij zijn kennis en ervaring deelt over psychedelische therapie. Hij heeft bijgedragen aan verschillende podcasts en artikelen, waaronder de "Stil in mij" podcast en interviews met platforms zoals High Humans en Algemeen Dagblad. Deze media-aandacht weerspiegelt de groeiende interesse in psychedelische therapieën en hun potentieel voor persoonlijke ontwikkeling en genezing.

Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over hun sessies met Marcel, waarbij ze vaak de nadruk leggen op zijn kalme en ondersteunende benadering. Hij wordt geprezen om zijn vermogen om cliënten te begeleiden door moeilijke momenten tijdens hun trip, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Over Janneke:

Janneke is een belangrijke schakel binnen het team van Triptherapie, waar zij voornamelijk verantwoordelijk is voor het eerste klantcontact. Haar rol omvat het beoordelen van ingevulde intakeformulieren om te bepalen of de gewenste psychedelische sessie veilig kan plaatsvinden. Na het boeken van een sessie ontvangt de klant van Janneke een persoonlijk leefstijlplan, dat verschillende elementen bevat zoals een basis voedingsplan, tips voor het in balans brengen van hormonen en neurotransmitters, en inspirerende kijk- en luistertips.

Janneke heeft een achtergrond in de verzorging en heeft na haar studie als Management Assistent gewerkt. Sinds 2011 is zij werkzaam als zelfstandige en biedt zij haar diensten aan als directiesecretaresse en personal assistant. Haar persoonlijke ervaringen, waaronder een uitdagende periode na haar scheiding in 2019, hebben haar in staat gesteld om zich goed in te leven in de gevoelens en trauma’s van anderen. Dit maakt haar een waardevolle vertrouwenspersoon tijdens de sessies, vooral wanneer deelnemers het moeilijk vinden om met de begeleider te praten over hun ervaringen.

Ze is ook betrokken bij groepsceremonies in de psychedelische loft in Schiedam en biedt individuele sessies aan, maar deze zijn beperkt beschikbaar en alleen mogelijk in overleg. Janneke komt op locaties tot maximaal 45 minuten reistijd van haar woonplaats Vlaardingen, wat onder andere steden zoals Delft, Den Haag, Dordrecht en Gouda omvat. Ook komt zij in de gemeente Noordwijk voor sessies.

Haar benadering is gericht op het bieden van ondersteuning en het creëren van een veilige omgeving voor deelnemers, waarbij ze hen helpt om oude pijnen te helen en nieuwe inzichten te verkrijgen. Janneke gelooft sterk in de kracht van psychedelische therapie en de positieve impact die het kan hebben op het leven van mensen. Haar persoonlijke motto is dat ze deze helende ervaringen iedereen gunt, en ze streeft ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen.

Over Sascha:

Sascha de Waal is een psycholoog die werkzaam is bij Triptherapie. Sascha biedt psychedelische sessies aan met een focus op MDMA en psilocybine. De kosten voor een sessie bedragen €675, terwijl een duo-sessie €1200 kost. Sascha komt vanuit Bussum en heeft een maximale reistijd van 60 minuten voor een enkele reis, met postcode 1404 HC als uitgangspunt.

Het werkgebied van Sascha omvat diverse steden en plaatsen in de provincies Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel, Utrecht en Noord-Brabant. Dit omvat onder andere steden zoals Amsterdam, Den Haag, Utrecht, en Tilburg. Sascha werkt hierdoor ook in Noordwijk als Tripsitter, dit valt binnen het werkgebied.

Sascha spreekt zowel Nederlands als Engels, wat de toegankelijkheid voor een breder publiek vergroot. De sessies zijn gericht op het ondersteunen van cliënten in hun persoonlijke ontwikkeling en het verkennen van hun innerlijke wereld door middel van psychedelische middelen.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2024/01/Sascha.png.webp

Beantwoorden