Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tripsitter inhuren

tripsitter

Inhoudsopgave

Tripsitter voor de veiligheid

Een tripsitter kan veiligheid bieden tijdens het gebruik van psychedelica, zoals, LSD, DMT, paddo’s of truffels, omdat ervaren tripsitters weten hoe ze zo’n psychedelische sessie in goede banen kunnen leiden.  Daarnaast kan een tripsitter ook door de aanwezigheid en tips die gegeven worden helpen om de persoon een betere trip te laten krijgen. Ook kan hij of zij kalmeren als hij of zij angst of de tripper paniek ervaart. Een tripsitter kan ook zorgen voor fysieke veiligheid, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de persoon niet per ongeluk letsel oploopt tijdens de trip.

Meer dan alleen tripsitten

Als onze tripsitters begeleiden psychedelische sessies met een therapeutisch karakter. Dit betekent dat wanneer een klant kiest om een tripsitter in te huren voor alleen de veiligheidsaspecten, dat we ook van meerwaarde kunnen zijn als de psychedelische sessie meer richting psychedelische therapie neigt te gaan. Verder nemen onze tripbegeleiders ook altijd zelf muziek, aromatherapie en extra ideeën mee om de tripper te helpen met de doelstelling. Verder bieden we bij Triptherapie een screening aan om eventuele contra-indicaties op te sporen, geven we een persoonlijke voorbereiding op basis van de screening en is er ruimte om de trip na te bespreken indien daar behoeft aan is. Bij Triptherapie ontvang je dus altijd een all-in pakket die erop gericht is om het maximale uit de trip te halen.

LSD, MDMA of psilocybine?

Bij Triptherapie werken we voornamelijk met (vergelijkbare) stoffen zoals LSD, MDMA, psilocybine en diverse combinaties van deze drie. Elke psychedelische stof en de diverse combinaties heeft zijn eigen effecten en kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. De verschillende sessies met deze stoffen zijn de volgende:

LSD sessie

Wil je een man of vrouw als tripsitter?

Voor jouw psychedelische sessie kan je kiezen uit verschillende begeleiders. Indien je een voorkeur voor een mannelijke of vrouwelijke tripsitter dan kan je bij ons kiezen uit meerdere mannelijk en vrouwelijke collega’s. Onze tripbegeleiders zijn verspreid over Nederland en we kunnen op elke adres op het vasteland van Nederland bij jou op locatie komen. Zo hebben we bijvoorbeeld drie werknemers die in omgeving Amsterdam op locatie komen, meerdere voor omgeving Rotterdam/Den Haag en twee voor de omgeving Brabant en Limburg. Bekijk ons werkgebied en de beschikbaarheid van de tripsitters via de onderstaande knop.

Man of vrouw tripsitter

Overzicht tripsitters en psychologen

Welke begeleider past het beste bij jou? We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke begeleiders met verschillende achtergronden. Onze begeleiders/therapeuten kunnen op huisbezoek komen zolang het binnen de Nederlandse grenzen is en binnen het bereik van hun afstandsbeperkingen valt. Voor deze service op locatie kan je jouw eigen huis, vakantiehuis, private Airbnb of hotel gebruiken.

 
 

FAQ

We hebben bij elkaar zo’n 200 recensies op Google reviews en op onze site staan. De meeste staan op het forum onder de recensies.

Wij kunnen geen DMT geven aan onze klanten omdat dit een illegale stof is. Wel kan je ons inhuren als je sowieso al een illegale stof gaat gebruiken, maar er voor de zekerheid een tripsitter bij wilt.

Naast onze tripsitters  hebben we ook therapeuten en psychologen die trips begeleiden. Dit zijn onder andere Gijs, Ronald, Sascha en Reineke.

Bij al onze diensten vragen we je om de intake in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen we bekijken of een psychedelische sessie mogelijk is en hoe we je kunnen helpen met voorbereiden. Nadat we de intake goed hebben gekeurd, kan je een reservering maken voor een tripsitter.