cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Truffeltrip level 3-4

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
2,647 Bekeken
2b7a84b4114bc0d38b63e94c57dcc7df?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@pdeurloo)
New Member
Deelgenomen: 4 jaar geleden

Ik heb in december een truffeltherapie thuis gehad met Marcel, het is me ontzettend goed bevallen. Ik had prachtige visualisaties van mijn omgeving, en als ik mijn ogen sloot zat ik weer in een hele andere wereld. 

De aromatherapie en perfecte muziek maakte het een hele fijne trip en Marcel zat er rustig bij en stelde zo nu en dan wat vragen. 

ik had last van depressieve klachten en die zijn daarna zoveel minder geworden, ik ben meer gaan sporten, eet gezonder en bewuster, mediteer en ben veel actiever. 

ik ga zeker nog een keer een truffeltherapie doen, al ben ik ook wel benieuwd naar die andere optie 🤔

het heeft mijn leven veranderd, ik kan het niet aan genoeg mensen vertellen. Ze vragen altijd of ik aandelen heb 😂😂

Beantwoorden
1 reactie
Marcel van der Putten
Berichten: 868
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

@pdeurloo

Bedankt voor de mooie recensie. Het is altijd zeer fijn om te lezen dat depressieve klachten verminderen. Vanuit die verminderde klachten is het namelijk ook makkelijker om gezondere keuzes te maken waardoor je dus bent verlost van de negatieve spiraal.

Nu zit je dus in een positieve spiraal en zou het leven steeds mooier moeten worden bevonden. Geniet van de positiviteit. 

Ook bedankt voor de goede reclame die je maakt. En nee, triptherapie is geen beursgenoteerd bedrijf en zal dat nooit worden. Beursgang zou de effectiviteit van triptherapie.nl verlagen vanwege andere belangen. Dus de volgende keer dat men vraagt of je aandelen hebt......

Bedankt voor het vertrouwen in ons en in jezelf. 

Beantwoorden