cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Recensie Ronald MDMA therapie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
901 Bekeken
7521e2a448c49b338ed0c68362098f9f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@anoniem2)
New Member
Deelgenomen: 11 maanden geleden

Ik ben een vrouw van 53 jaar met een jeugdtrauma door geestelijke mishandeling en emotionele verwaarlozing door mijn moeder. Na jarenlang mijn jeugdtrauma te hebben verdrongen, herbeleefde ik mijn trauma door een relatie met een narcistische man. Ondanks therapie bij GGZ en spirituele ontwikkeling bleef ik mijn patroon herhalen door opnieuw op een foute man te vallen en weer te lang in deze toxische relatie te blijven, zijn manipulaties, controle, verbale agressie en jaloezie hadden mij helemaal klein gekregen. Een ding was me hierdoor heel duidelijk geworden, om niet nogmaals in een narcistische relatie te belanden moest ik onder ogen zien dat ik mijn jeugdtrauma nog niet goed had verwerkt. Ik ging in regressie hypnotherapie en volgde het pad van spirituele ontwikkeling, hoewel ik vooruitging bleef ik terugvallen in periodes van zware wanhoop en liefdesverdriet, mijn zelfhaat vierde hoogtij, ik was mijn persoonlijkheid helemaal verloren in de relatie. Rationeel wist ik heel goed dat mijn emotionele pijn niets met mijn ex te maken hadden, het was mijn jeugdtrauma die me naar deze onveilige relatie wilde terugdrijven. Ik moest een manier vinden om tot de kern van mijn pijn te komen om mezelf te kunnen helen, op een gegeven moment zag ik een programma over MDMA-therapie, meteen voelde ik dat dit mij zou kunnen helpen. Ik ging op onderzoek uit en kwam uiteindelijk in contact met Ronald.

Het huiswerk vooraf en het neerzetten van intenties bleken zeer waardevolle tools tijdens de sessie. Als ik vragen had kon ik hem bellen of appen. Deze voorbereiding en het prettige contact met Ronald zorgden ervoor dat ik met vertrouwen en gezonde spanning de sessie inging. Het duurde even voordat de MDMA begon te werken en toen in een tel kwam ik in mijn trip terecht. Allereerst ging ik terug naar het traumagezin en zag de gevolgen, maar voelde meteen dat ik hier niets meer te zoeken had. Ik moest door op zoek naar mijn kleine meisje. Ze lag helemaal weg gedoken in een donkere grot, het voelen en zien van haar duisternis, angst, verdriet en eenzaamheid was eigenlijk te heftig om te ervaren, maar door de warme golf van compassie die door mij heen ging, kon ik de pijn dragen en alleen maar liefde, warmte en begrip voelen voor mijn kleine meisje. Mijn zelfhaat was ineens omgetoverd naar zelfliefde, toch duurde het 1,5 uur om mijn kleine meisje uit haar donkere duistere grot te kunnen redden, zo beschadigd was ze. Nu begreep ik waarom alle therapieën mij niet de gewenste heling hadden gebracht, mijn beschadiging zat zo diep, zonder MDMA had ik nooit bij mijn kleine meisje kunnen komen.

De eerste periode na de sessie had ik het gevoel dat ik me in twee werelden bevond, emotioneel was ik van mijn oude wereld (zelfhaat) naar mijn nieuwe wereld (zelfliefde) overgegaan, maar ik had nog niet alle tools voor deze nieuwe wereld. Hoe moest ik zorgen voor mijn beschadigde kind nu mijn overleving- en verdedigingsmechanisme door de MDMA-sessie waren weggevaagd en ik situaties vanuit liefde voor mezelf benaderde. De sessie is nu inmiddels 5 maanden geleden, ik sta nog steeds versteld van de positieve uitwerking en voel dat het proces zich nog steeds ontwikkeld. Een mooi voorbeeld uit mijn proces is dat ik dankzij de MDMA aan mijn jeugdtrauma heb kunnen werken en de liefde voor mezelf heb kunnen omarmen, hierdoor heb ik de ruimte gekregen om met compassie en in diepe verbinding afscheid te kunnen nemen van mijn moeder toen ze een maand geleden stierf. Dit voelt als een geschenk waarvan ik nooit had durven dromen.

Ik ben Ronald dankbaar voor zijn begeleiding voor, tijdens en na de sessie. Ik hoop dat Ronald nog heel veel personen met een trauma mag begeleiden naar een wereld van zelfliefde.

Beantwoorden