Gecriminaliseerd door tegenstanders

Buiten het licht verhoogde risico in combinatie met medicatiegebruik is het grootste nadeel dat alle psychedelica in het verleden zijn gecriminaliseerd. Dit is gebeurd om de massa te kunnen blijven onderdrukken. Door psychedelica weg te zetten als iets gevaarlijks en wettelijk verboden kunnen we met zijn allen geconditioneerd worden. Als je nu ergens verteld dat je paddo’s gaat eten als medicijn kan het zijn dat je raar wordt aangekeken. De acceptatie is laag en dat is nu het enige echte nadeel.

Bekijk hier de veiligheid van medicatie en paddo’s

Video met uitleg

Wil je weten waarom en hoe we zijn voorgelogen om paddo’s vreemd te vinden terwijl het een natuurlijk medicijn is? Bekijk dan deze Youtube video.


marcel

Met een (bio)chemische studie-achtergrond en een passie voor gezondheid combineer ik mijn kennis over voeding, supplementen, natuurgeneeskunde, lichaamsbeweging, psychologie en psychedelica tot een totaalaanpak voor het behandelen van psychische en psychosomatische aandoeningen/klachten. Ontdekken hoe het lichaam en geest verbonden zijn via de biochemische en elektrochemische processen is voor mij een zeer grote interesse welke me tevens helpt om psychedelische therapie te verbeteren.