Zoek
Sluit dit zoekvak.

Psychedelische truffel sessie of ceremonie voor klanten uit België

Psychedelische truffel sessie ceremonie therapie België

Inhoudsopgave

Psychedelische therapie in België

Psychedelische therapie in België is momenteel niet toegestaan en we verwachten dat België conservatief blijft en het verbod blijf aanhouden voor nog zeker een paar jaar. Ondertussen gaan de onderzoeken naar de positieve uitwerking van psychedelica op de psyche door in voornamelijk de Verenigde staten, Verenigd Koninkrijk en Nederland. Door diverse berichten in de Belgische media over met name magische truffels en paddo’s (werkzame stof psilocybine –> psilocine) kan de legalisering in België misschien eerder inzetten dan verwacht.

Lees hier meer over de lopende onderzoeken naar psilocybine

Psychedelische sessie Belgie -Psychedelische truffel sessie of ceremonie voor klanten uit België
Een achtergelaten notitie van twee Belgische klanten

Veel truffel sessies en ceremonies voor Belgen

De laatste tijd is er dus relatief veel media aandacht in België voor de helende effecten van psilocybine. Vooral na het verhaal van Selah Sue komen er vanuit België komen dan ook veel Belgen naar Nederland voor psychedelische ceremonies aangezien het in België illegaal is. Een andere factor is natuurlijk dat we hier in Nederland al veel langer ervaring hebben met het gebruik van deze psychedelische middelen. Via onze klanten krijgen we regelmatig te horen dat artsen in België onze dienstverlening ‘off the record’ suggereren als alternatief voor de reguliere zorg die dan niet toereikend is. In het eerste kwartaal van 2022 kwam ongeveer de helft van onze klanten uit België!

De meeste Belgische klanten komen in kleine groepjes van 2-4 personen naar Nederland en maken gebruik van onze Psychedelic Loft ruimte in Schiedam. In Schiedam wordt er na de sessie overnacht voordat zij weer naar huis gaan.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft Schiedam

Schiedam ceremony loft -Psychedelische truffel sessie of ceremonie voor klanten uit België
Een impressie van de Psychedelic Loft te Schiedam

Open truffel ceremonie

Het is ook mogelijk om mee te doen met een open truffel ceremonie. Bij een open truffel ceremonie is de groep niet besloten en zijn er maximaal 5 andere deelnemers aanwezig. Het is goed om na te gaan wat jij zelf prettig vindt. Sommige klanten vinden het verbinden met onbekenden een voordeel en anderen hebben een voorkeur voor meer privacy en persoonlijk aandacht.

Lees hier meer over de open truffel ceremonie

Zelf een locatie aandragen

Wij komen ook op locatie binnen de Nederlandse grenzen. Het is dus mogelijk om een vakantiewoning, Airbnb of een hotelkamer te huren en de sessie daar te doen. Zo kunt u zelf kijken of er een bepaalde plek is die goed bij u past.

Lees hier meer over onze truffel ceremonie op uw locatie

Andere landen

Waar je ook vandaan komt, je bent uiteraard welkom. De gesproken talen zijn Nederlands en Engels. Spreek je deze talen niet dan kan je zelf een tolk meenemen. Wij raden tevens aan om de dag na de sessie te reserveren als een herstel dag en als dit de dag is van de terugvlucht, zorg er dan voor dat deze vlucht niet te vroeg is of stel de terugvlucht een dag uit.

globe -Psychedelische truffel sessie of ceremonie voor klanten uit België

Waarvoor wil jij een psychedelische ervaring?

Heb je een spirituele of therapeutische reden om deel te nemen aan een psilocybine sessie? Of ben je nieuwsgierig naar de effecten en wil je een veilige setting? Wij hebben in ieder geval veel ervaring als het gaat om therapeutische redenen en wij bieden dan ook een persoonlijke voorbereiding aan om zo veel mogelijk uit de sessie te halen.

Lees hier meer over de therapeutische triptherapie